Jump to content

Razvan Andrei

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Razvan Andrei's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Versiune hook: 2.3.0 ---: http://webflake.sx/files/file/1368-m34-auto-welcome-members/ Versiune IPB: 3.3.0
 2. Am o problema cu acest hook: Auto Welcome Members. Cand il pun, merge perfect, insa dupa ce cineva face un topic i apare : Fatal error: Cannot redeclare class autowelcomeMemberSync in /home/a2611346/public_html/forum/admin/applications_addon/other/autowelcome/extensions/memberSync.php on line 13 Apoi trebuie sa iasa de acolo si sa intre pe /forum . Cum pot rezolva sa nu mai apare erroarea aceasta?
 3. Cum adaug mesaje desupra chatului cu fondul verde?
 4. Imi puteti spune cum pot face permisiunile aceastea: 1. Administrator : Acces toate sectiunile + full acp 2.Super-Moderator: Acces toate sectiunile + cateva sectiuni din acp (Am vazut pe un forum ca cineva a facut niste permisiuni ca un grup sa aiba acces acp , insa nu full, doar 2-3 categorii , inafara de members etc.) 3.Global-Moderator: Acces toate sectiunile + fara acp 4.Moderators: Fac mai multe grupuri , nu e o problema , insa vreau sa stiu de unde pun permisiuni ca un membru sa aiba acces doar la categoria x.
 5. Cine imi poate face rost de urmatoarele hookuri ? v1: Top 5 reputation in dreapta paginii. - Imagine v2: Top 5 online users. -Imagine v3: Serverele comunitatii. -Imagine v4: Time online - Imagine v5: Reputatia sa apara sub profil in topicuri. -Nu e imagine PS: Rog sa nu imi da-ti linkuri de download de la community ipb , deoarece nu am cont. Daca luati aceste hookuri de pe community ipb , rog sa le uploadati pe www.girlshare.ro Multumesc mult.
 6. Imi poate da cineva un link de downlaod la tema Animate? Nu vreau link de pe community ipb , deoarece nu am cont.
 7. 1. Imi poate da cineva codul care se pune la Grup Prefix , in care sa apara efectul de mai jos ca la fondator: 2.Cum fac ca la Member Title , sa imi apara doar mie la profil de ex. sus , un text cu ce culoare vreau eu de ex "TEST" , si sa fie colorat cu bold. Mersi mult.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.