Jump to content

Satana

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Satana's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am rezolvat... a fost de la eroarea "GD is not installed" T/C
 2. Haideti fratilor ca topicul are deja o saptamana cred si nimeni nu ma poate ajuta, daca e sa stau 2 luni dati-mi un ID y!M / skype / steam ca rezolvam mai repede...
 3. Alte pareri... ? Va rog ajutati-ma mai repede ca se populeaza comunitatea...
 4. Da am pus asa dar tot nu merge
 5. Ma ajuta si pe mine cineva ?
 6. Nu, nu merge.. Adica cred ca nu stiu eu cum se foloseste .. Dar eu vreau sa mearga upload.
 7. Nu merge sa dau EDIT... deci vreau sa zic ca este IPB Nulled deci va rog nu ma rupeti la cap "Cumpara-ti licenta" Vreau sa ma ajutati asa cum este
 8. Salut, vreau sa stiu si eu de ce nu merge sa pun avatar pe un forum cu platforma IPB 3.4.6. Am cautat sute de tutoriale mai ales pe aces site dar nu a mers nimica. Am modificat marimea maxima la uploadarea avatarelor, am facut permisiunile folderului upload / profile, tot ce a fost posibil dar nu a mers nimica ! Aa , pot sa uploadez imagini micute, alea mai mari nu pot, chiar daca am modificat marimea, tot nu merge, se incarca la infinit! Poza: Stau sa se incarce 1 an de zile si tot nu se face.
 9. Da e nulled, puteti da T/C ca am schimbat platforma. Nu mai suport IPB sau sa astept 1 an de zile sa imi raspundeti la cererea asta de ajutor.
 10. Da, dar une gasesc treaba cu popup-ul ? Eu nu vrea sa o fac mai mica, vreau sa o fac sa dispara ! Si daca nu pot sa repar problema nr. 2, pe nr 3 nu pot sa o fac ! Deci cine ma poate ajuta cu nr 2 si 4 ?
 11. Ma scuzati de spam dar am uitat ceva de adaugat si nu ma mai lasa sa dau edit, cica nu am permisiunea... 4. La fel si cu popup-ul de la shoutbox, adica imaginea aia care nu se vede, cum o scot ? La fel si cu aia am citit peste tot dar la mine e diferit !
 12. Buna ziua, am instalat versiunea IP.Board 3.4.6 pe un forum. 1-2 zile a mers totu bine, apoi au aparut "problemele". 1. Am citit multe tutoriale "cum se modifica dimensiunele avatarului" si la toate am gasit, System Settings etc... Mie nu imi apare asa ceva, o fi de la versiune, eu am alte optiuni, deci daca poate sa imi spuna cineva pas cu pas ce trebuie sa fac pe aceasta versiune. 2. Cand intru in AdminCP nu mai apar toate optiunile, ci doar meniu ala de sus [system - Forums - Members...] --> 3. As dori un site cu teme IPB frumoase, nu de alea gen "free' facute la misto cum am gasit pe unele situri anumea pentru teme ipb... Vreau sa fie gata modificate, cat de misto posibil, stiu ca o sa spuneti contra cost, dar faceti o exeptie, macar o tema ceva...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.