Jump to content

gi0gi0

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

gi0gi0's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Am incercat cu metoda diskpart dar da eroare.
 2. Buna ziua. Sper ca am postat bine.Am un stik de memorie SanDisk de 32Gb,pe care nu l-am mai folosit de vreo 2 luni. Ieri am incercat sa copii ceva pe el si cand l-am introdus in usb mi-a cerut formatare.Am dat ok dar nu ma lasa deoarece de fiecare data imi spune ”the disk is write protected ”.Se mai poate face ceva cu el?Mentionez ca nu am facut vreo setare sau altceva in afara de formatare si la ultima folosinta fonctiona perfect. Cu stima.
 3. Corect.Dupa cum spuneam,desi vina mea este mai mica decat pare,mi-am asumat responsabilitatea pentru fapta mea,care nu s-a petrecut in Romania.Dar locul nu are importanta.Important este ca am realizat cu totii ca a fost o lipsa totala de comunicare intre noi,ceea ce a dus la neintelegeri. Multumesc pentru sfaturi si ajutor. Cu stima.
 4. S-a rezolvat,intr-un mitting de conciliere,dar consider ca nu trebuia sa se intample asta.Si nu ma mai lua seful pe sus.Povestea e mult mai lunga,dar nu isi are locul aici. Multumesc pentru sfaturi. Cu stima.
 5. Prima data a fost un router Cisco.Nu stiu din ce motiv a fost inlocuit cu un switch.Pentru ca a montat un adaptor de 12v,switch-ul s-a ars,acesta avand nevoie de ...9v parca. Am inlocuit switch-ul ars cu un router Huawei,folosind porturi LAN,la fel ca si modul de folosire al Cisco.Din pacate,dupa schimbare,se pare ca s-a modificat ceva in retea,deoarece doar o parte dintre noi mai aveau internet.Nu stiu daca este neaparat vina mea sau doar o coincidenta.Asa ca vina a cazut asupra mea.Este o retea de fabrica,si montarea unui router a adus modificari pana in server.Asta a afirmat cel care se ocupa cu reteaua.Nu pot descrie reteaua,e imprastiata in mai multe locatii,are si wireless in unele birouri,multe cabluri sunt trase prin perete...si totul vine de la un...server cred si ca backup este un APC cat mine de mare.Mai multe nu pot spune.
 6. Daca stiam ce este DHCP si cum se opreste...o faceam de prima data.Acum am acest switch deja pe pozitie.Huawei-ul l-am dat,mai am unul mai mic ca dimensiuni,dar nu il mai montez ca nu stiu cum sa il configurez ca si wireless internet in camera mea,si nu vreau sa modific iar ceva in retea.
 7. Am gasi un Power switch CNSH 1600,cu alimentare directa la 220v.Sper ca acesta sa nu mai afecteze reteaua. Multumesc pentru raspunsuri.
 8. Deoarece asta am gasit in acel moment prin vechituri.Internetul mergea ok si nu numai la mine,fara sa configurez ceva.Am crezut ca va avea tot rol de switch deoarece si inainte a fost folosit un route wirless internet Cisco,care a fost inlocuit ulterior cu swich.Se pare ca undeva s-a schimbat ceva.
 9. Nu are decat 4 porturi LAN si unul ADSL.Este parca...Huawei 520c,nu-l mai am.
 10. Este reteaua unei fabrici.Routerul are numai porturi LAN,nu aveam unde sa bag cablul principal de internet, decat in LAN. Cum le spune in engleza acestor clasificatori de trafic?Maine cred ca voi avea o confruntare cu directorul. Cu stima.
 11. Exact asa am facut.Am inlocuit acel switch cu un router,folosind aceleasi cabluri in porturi LAN.A doua zi a venit cel care se ocupa de internet si m-a auzat ca au ramas ceilalti fara internet din cauza mea.Vreau sa inteleg mai bine ce s-a intamplat sau a fost o coincidenta si tipul,ptr ca nu gasea rezolvarea,ca sa nu-si piarda painea,a dat vina pe mine. Sunt un tip responsabil si imi asum vina daca eu am produs defectiunea,dar vreau sa inteleg de ce si cum.Ar insemna ca oricine ar folosi un router nou acasa, la ar defectata sistemul companiei de tv-internet la care sunt abonati? Cu stima. Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele 4 taine divine:incredere,lumina,iubire speranta.Lasati lumina sa intre in casa sufletului vostru si va veti simti cu adevarat impliniti! PASTE FERICIT TUTUROR !
 12. Buna ziua. Am nevoie urgent de un raspuns. Am avut pentru internet o conexiune in care intra cablu principal de internet si in celelalte se conectau cabluri pentru mai multe calculatoare,toate fiind porturi LAN. Aceasta conexiune s-a ars si am inlocuit-o cu un router Huawei care avea si wireless internet,dar neavand si o parola de acces, am folosit routerul doar ca si conexiune,la fel ,numai cu porturi Lan.Am introdus in priza alimentatorul,am facut conexiunile,am pornit routerul si am facut o resetare prin apasarea acelui buton folosit pentru acest lucru. Poate afecta acest router restul retelei de internet pana la ..sa zicem un server sau ce o fi inaintea mea,fiind folosit doar ca si conexiune intermediara?Eu sunt ultimul in retea,conexiunea fiind de fapt doar pentru mine,si poate pe viitor,pentru mai multe calculatoare. Cu stima.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.