Jump to content

Radim Luka

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Radim Luka's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Sunt mai mult de 20 de topicuri cu acelasi continut , da un search si tu ....
 2. Am rezolvat, am pus tema mobila pe hidden si merge perfect .
 3. Salut PCT, am inlocuit de curind boardIndexTemplate al meu cu acesta de aici http://webflake.sx/topic/9802-tutorial-adding-custom-forum-icons-without-using-a-modification/, si mi-am rezolvat o problema cu forum Icons si am dat peste alta, nu ma pot conecta de pe versiunea mobila pe telefon , nu se deschide pagina . Poza :
 4. Salut, cum pot schimba linkul la ip content adica din www.domeniul_meu.ro/forum/page/index.php in www.domeniul_meu.ro ?
 5. Salut, se gaseste vriun om asa de bun al inima sa imi modifice boardindexTemplate si forumindextemplate ca sa imi mearga (DP32) Forum icons 2.0.0 , am incercat eu sa modific dar era sa stric toata tema . boardIndexTemplate : http://pastebin.com/WmJpHWRe forumIndexTemplate : http://pastebin.com/7Fqcv9ea O zi buna .
 6. Am rezolvat . Problema era de la hookuri ... de la hook-urile promenu .
 7. Bună seara, azi am observat ca pe comunitatea mea cînd accesez ACP la FORUMS se face ecranul alb si nu se încarcă pagina...care ar fi problema ?
 8. Oricum trebuie de bagat acolo 0 , nu conteaza cum este bagat logo-ul ...
 9. Prima problema : Cauta in : ipb_styles.css #branding { background: url('http://i.imgur.com/lbr9byP.jpg') no-repeat scroll center center transparent; height: 328px; box-shadow:2px 2px 5px #800000; Sau ceva de genu iar la height: baga 0px;
 10. Sunt setate permisiunile, daca schimb tema chat-ul merge daca o bag pe asta nu merge..si nu inteleg ce are ...
 11. Salut, am o problema la tema mea, nu apare shoutbox-ul complet , vedeti mai multe in poza, la alte teme arata complet dar la tema aceasta doar anunturile .
 12. Cu prima am rezolvat din Globaltemplate era chestia aia ... Dar nu gasesc cu Menu Software by ProMenu 3.0.4, va rog ajutor...
 13. Salut, cum pot sa scot sau sa editez linkul de la butonul Regulament de langa header : Si mai am o problema cum scot textul ala cu MenuSoftware by ProMenu 3.0.4 ca imi adauga niste link-uri care alte comunitati...
 14. Buna seara PcTroubleHooting, astazi am intilnit o problema la tema mea, cand ma duc cu mousle pe butonul "START NEW TOPIC" imi apar ca niste imagini care nu exista sau ceva de genu, vedeti poza de mai jos :
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.