Jump to content

Sm4rT012

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Sm4rT012's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. nu dau log, oricum daca ma poti ajuta in alta problema care imi da batai de cap, am o tema mai dificica, am bagat second rank name hook, si acum daca setez la un membru 2 rank-uri, (rank-uri in ribbon) nu arata decat pe primul si jos arta logo-urile de la rank-uri dar doar pe primul iar pe al doilea arata ceva gen:
 2. pur si simplu bifez degeaba, tot nu arata decat cei online in acel moment, dupa ce ies nu mai raman in lista
 3. Am incercat de toate, show active user, cut off, de toate. Nu inteleg de ce apar doar membri care sunt in acel moment ON, si de ex, eu ma loghez si ma vad la only in the past 60 min, dar daca ies dupa 2 minute pentru alti nu apar ca am fost activ in ultimele 60 de minute.
 4. adica? am zis ca sunt incepator..si nu stiu prea multe
 5. @Gaby pe asta il folosesc, dar nu stiu cum naiba sa fac sa dau mai mult decat 2 groupuri pe un utilizator... Uite la poze: http://imgur.com/a/zaJbU vreau sa dau de exemplu acel moderator sa mi-l dau mie ca si al 3-lea group, dar nu stiu cum, ca in admin CP nu apare si o a treia optiune..asta tot caut.
 6. Tot nu merge, vreau sa dau 3 rank-uri si nu merge, pentru ca nu imi apare decat pentru 2...si totusi pe alte forumuri merg si 4
 7. M-am gandit si eu, am facuto, merge, dar raman la problema cu cele 2-4 rank-uri *(Groups)
 8. Ok, a mers, ms, dar iar am problema cu acel LOGO si scrisul, http://i.imgur.com/yIHc7iU.png si dupa ce intru in categorie apara iar sus la mijloc...http://imgur.com/yIHc7iU,1dipL8m#1
 9. Multumesc pentru ajutor la a 2-a, dar ramane faza cu rename la acel INVISION. Nu asta e faza, mi se vad ambele, numai ca la Manage Member nu imi arata decat ca pot da doar 2 "Group" Primary/Secondary, eu vreau sa dau 4, dar nu imi arata si dupa acestea 2 inca 2 pentru a pune, si stiu ca se poate. Uite poate nu m-am exprimat bine, check img http://imgur.com/a/fDkwT In prima se vede ca are 3 Groups Rank, acelea cu Moderator, VIP, etc. Ok, eu pot da doar 2 Groups, check a 2 img. Acuma cum fac sa imi apara sa dau 4 Groups?
 10. Salut, ma numesc Marian si am o mica problema, de curand (ieri) am inceput sa lucrez la un site, nu e oficial, doar lucrez ca sa invat pentru cel care va veni. In fine sa trec direct la problema: 1. Din cate am vazut prin acest forum, am aplicat acel hook "(DP32) Secondary Group Icons v2.0.0". Totul bine si frumos, merg, dar problema mea este ca merg doar 2 rank-uri, stiu ca am mai vazut pe alte comunitati ca se poate atinge si 4 rank-uri, iar mie in IPB la un Membru imi arata doar doua categorii: Primary Group Administrator Secondary Groups Admin SA:MP Administrator Banned Guests Members Moderators Validating Warning Points Asta ar fi prima problema. 2. As vrea sa redenumesc acel "Invision Power Board" in ce doresc eu, si sa le mut in partea stanga, pe mijloc nu arata estetic. http://i.imgur.com/jGMzmo2.png
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.