Jump to content

andoni

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

andoni's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salut am instalat vbulletin 4.2.2 si as vrea sa stiu daca pot face backup direct din admncp cu vreun hook/plugin? multumesc mult o zi buna.
 2. Salut vreau sa stiu care este cea mai buna versiune de IPB care merge cel mai bine, fara errori? multumesc, o zi buna
 3. E ciudat cand schimb un skin totul ok daca sunt pe index daca sunt in forum nu ma mai lasa sa il schimb si daca e alt skin inafara de cel default cand intru in forum mil schimba automat pe ala default.
 4. Am si eu o problema cu BBCode; nu mi le recunoaste deci eu pun codul si nu-l citeste. La fel imi face la multe coduri ce pot face se poate instala din nou? Multumesc anticipat! [table] [th]Column 1[/th] [th]Column 2[/th] [tr] [td=25]Cell 1[/td] [td=75]Cell 2[/td] [/tr] [tr][td2]Cell 3[/td2] [td2]Cell 4[/td2] [/tr] [/table]
 5. Salut cine imi poatr zice cum pot pune un avatar default in format .gif multumesc.
 6. Salut as vrea si eu sa schimb profilul la useri din forum http://imgur.com/sihtDaD si as vrea cam asa sa apara asa: http://imgur.com/4cyeA2q dar sa imi arate urmatoarele detalii: -Data in care s-a inregistrat. -Ultima data cand a fost activ pe forum. -Data de nastere. -Cate post are acest user. -Cate like-uri a primit. -Cate like-uri a dat. -Cate feedback-uri a primit si petru ce ex: Trade - Seller -Buyer Si apoi 2 butoane putin mai jos unul petru PM catre user si altul cayre feedback direct. Daca ma poate ajuta cineva multumeac mult.
 7. La restriction este bine pentru ca am inca o clasa mai mare ca admin "owner" si vad ca este bifat, aste:
 8. Salut, cand intru in ACP primesc urmatoarea eroare [#1002] No Permission: Stie cineva de ce? Multumesc!
 9. Salut sunt nou pe acest forum vreau si eu sa stiu daca exista asa ceva: http://i.imgur.com/CTmjliS.jpg petru ipboard sau daca se poate face folosesc ipb 3.4 eu am tot scriptul de la pagina asta care are acest mod (u-232.com) cu acest mod isi poate alege fiecare user background-ul care il vrea culoarea la el si culoarea la text.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.