Jump to content

Rafael Iorgovan

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,191 profile views

Rafael Iorgovan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu am instalat nici un antivirus .. si in legatura cu ce am testat , am descarcat un server gata facut de minecraft in care intr un conifg imi cere niste setari port si ip .. am pus ip ul meu dupa cum imi cerea (192.168.1.2 si la port nu am umblat lam lasat asa) , am pornit serverul si cand adaugam serverul cu ip si port la mine il gasea si mergea dar pe celalalt pc cu ip ul 192.168.1.3 nu il gasea .
 2. De curand am observat ca nu m-ai pot juca cu fratele meu mai mic jocurile in lan si nu stiu de ce , precizez ca inainte mergea . Eu am router netis , internetul de tip PPPoE , ip urile la pc uri is diferite adica 192.168.1.2 la mine si la celalalt 192.168.1.3 , am tot incercat sa rezolv acceasta problema si nu am reusit , vi as fi foarte recunoscator daca ma ti ajuta .
 3. la-m facut cu programul poweriso ... le-am bagat in program fisierele si i am dat burn .
 4. Sincer nu sunt sigur .. uite asa arata dvd ul meu .. Sau poate ar trebui sa incerc alt cd cu windows 64 bit asta nu o fi bun ?
 5. Pai am gasit si am incercat toate variantele care apareau deci am dat parca tasta f9 pentru a intra in Boot Device parca .. si mi a aparuct acolo trei variante una care includea ceva de genu Internal CD/DVD .. si am dat pe ea si nmk dar mai incerc o data si revin cu un edit ..
 6. Am incercat , la toate optiunile de botare .. si nmk .. oare dac dau setup de pe un cd cu 32 bit si cand se da restrt sa bag cel de 64 bit ar merge ?
 7. Da ii leptop .. Presario CQ57 Notebook PC Mda.. probabil asta o fi .. dar eu intru un bios .. cum zici tu dar de unde setez chestia aia sa boteze de pe cd/dvd .. ca nu stiu ..
 8. Procesor : AMD E-300 with Radeon HD Graphics 1.30 GHz placa de bza nu stiu cum sa o aflu .. nush cum se numeste pe engleza acolo in system ..
 9. Eu folosesc windows 32 bit acum .. am verifit daca suport procesorul meu 64 bit si scrie ca suporta dar , cand bag cd ul de windows (are versiunea doar 64 la care vreau sa trec eu) si dau instal .. imi apare " This version of the file is not compatible with the version of Windows you're running . Check your computer system information to see wether you need an x86 (32bit) or x64 (64bit) version of the program , and then contact the software publisher .
 10. Pai daca incerc sa instalez windows 7 64 bit imi da aceasi erore .. Sau trebuie folosit cd de 32 bit ? si cand restartez pc ul bag cel de 64 ? sau cum fac ? Daca trebuie sa reinstalez windowsul pentru a avea 64 bit .. fac si accest lucru dar nustiu cum deorece am incercat sa dau setup la acel cd si nu merge ..
 11. Salut am o problema de ceva timp ma tot chinui sa upgradez windowsul de la 32 bit la 64 .. si tot imi apare a cea eroare cu (x86) or (x64) .. am verificat daca systemul meu ii compatibil cu 64 bit si imi scrie yes .. Oare nu am facut eu ceva bine ? Deci am descarcat de pe net mai multe versiuni piratate de windows si nici un nu a mers imi da aceeasi eroare .. poate trebuie descarcat un u update pentru windows 7 de l care imi instaleaza 64 bit .. nush .. nu inteleg ce nu ii bine ..Va rog ajutatima
 12. Uite tema asta daca se poate http://community.invisionpower.com/files/file/5931-moonskin-33-pro-dark-skins-update/
 13. Gaby ms am gasit multe lucruri care imi plac care is free.. si am cont ... dar cand dau download imi scrie ca nu am permisiune la accest fisier ...
 14. Mersi oricum... mai astept atunci si alte respunsuri cu alte siteurii ... A si am nevoie de cnv care sa ma ajute cu forumul care se pricepe in acp la ipb ... dau founder care doreste contactatima la id ul : lucianrafael36@yahoo.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.