Jump to content

Alyn

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

823 profile views

Alyn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Puteti inchide topicul, nu mai conteaza. Tind sa cred ca aceasta problema nu a mai fost intalnita...sunt caz unic
 2. A spus ca le-a verificat si imi pot modifica avatarul si semnatura.
 3. A fost validat, am facut peste 250 posturi, am primit Moderator si poc.
 4. Update: Nu am nici nici "Profile Settings" la editare...
 5. Toti ceilalti au avatare si semnaturi, doar la mine e problema. Nu am mai vazut pe nimeni plangandu-se de asa ceva.
 6. Salut! Ieri am primit gradul de Moderator pe o comunitate IPB. Dupa, am observat ca nu-mi pot schimba avatarul. Dau click pe "change" si nu mai am optiunea de upload, ci doar de import URL. Pun link de la imagine, dau click pe import si primesc "member_profile_disabled". Iar la "edit my profile" , sub "display name" nu imi mai apare "Signature" ,adica eu nu-mi mai pot modifica semnatura. Sa fi facut persoana care mi-a dat Moderator ceva prin ACP?
 7. Am rezolvat,mersi!La members nu era pus
 8. Salut!Cum sa nu mai fie atat spatiu,acela cu "Z" ,intre informatii si text?A 2-a linie albastra e linia despartitoare,dar eu vreau sa fie pe unde e prima linie albastra. http://s24.postimg.org/9vb3fnizp/bandicam_2014_08_04_15_36_59_093.jpg
 9. Celalalt fondator a sters vechiul forum si l-am refacut.Se vad avatarele,am pus hooks,acum am vazut ceva ciudat.Cum sa nu mai fie atat spatiu,acela cu "Z" ,intre informatii si text?A 2-a linie albastra e linia despartitoare,dar eu vreau sa fie pe unde e prima linie albastra. http://s24.postimg.org/9vb3fnizp/bandicam_2014_08_04_15_36_59_093.jpg
 10. Ca sa nu mai fie nevoie de mail de confirmare,unde gasesc ca atunci cand un membru se inregistreaza,sa intre automat in grupul "Mmebers",sa nu mai fie la "Validating" ,daca tot nu primesc mail-urile. Scuzati 2x post
 11. Gravatarele sunt off,iar avatarele tot nu apar.Avatarele default le-am modificat...acelea se vad,nu se vad cele puse de utilizatori,gen al meu.
 12. Ambele link-uri nu merg,nu porneste radio,chiar daca dau play nu mai conteaza,o sa-l las pe primul,daca vor sa-si dea singuri play Multumesc!Puteti da T/C.
 13. Ok multumesc!Dar cum fac sa vad avatarele?
 14. Acum vad ca au aparut avatarele default...fara sa mai umblu undeva.Dar chestia e ca pe celelalte nu le vad...apare imaginea rupta,cum fac sa le vad pe toate? Uite la asta ma refeream sa o scot: http://s27.postimg.org/iqii27v9v/bandicam_2014_08_03_14_03_46_515.jpg cea incercuita cu rosu,imaginea alba. Si mersi de script,dar nu are autoplay. A si era sa uit,ai idee de ce nu primesc membrii mail de confirmare?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.