Jump to content

Edy ChP's

Members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,984 profile views

Edy ChP's's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. UP!! Inteleg ca nu sunt aici cei mai buni programatori, dar banuiesc ca fiind un subforum numai pentru IPB, ar trebuii sa stie cineva sa-mi raspunda la intrebare... Zic si eu... :'( Macar se mai uita cineva peste acest topic? Daca da, va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu problema asta... Va rog!! :')
 2. UP!? Chiar am nevoie urgent, va rog frumos, chiar nimeni nu are habar cum se face asta?
 3. Imi cer scuze ca mai postez inca odata, dar cred ca stiti ca nu poti da edit decat o data la un mesaj. As vrea sa intreb un singur lucru: Cum as putea sa fac acea bara cu MCP si ACP sa fie ceva mai jos? Sa nu mai fie lipita de header? In globalTemplates voi gasii un script cu dimensiunile si locatia acestora sau trebuie sa fac eu unul?
 4. Imi pare rau, nu am citit tot regulamentul deci nu aveam de unde sa stiu.
 5. Nu, nu am adblock-ul nici macar instalat. Si chiar daca il aveam am incercat sa vad si de pe telefon (versiunea full a forumului) si tot degeaba. Oricum, nu am adblock.
 6. Am incercat o chestie care cred ca ar putea rezolva tot. Am dat un "search" cu CTRL + F cu textul Moderator si AdminCP, se pare ca mi-a gasit exact in header-ul forumului ambele texte, dar nu le vad nicaieri, ar putea ca bara cu Mebers, Forums, etc. sa le acopere, deoarece acea bara are un script sa ramana lipita de "spatiul" cu link-ul in totalitate, fie ca esti sau nu in header-ul forumului. Cum as putea sa pun acea bara ceva mai jos?
 7. Salut PCT! De curand am vazut ca am niste probleme, noua tema pe care am adaptat-o pentru forumul meu si pe care vreau s-o lucrez eu in continuare nu "detine" un logo si nici un background pentru acesta. Dupa cum stiti, cam orice tema IPB Deflection are bar-urile (Forums, members, etc.) exact sub logo sau sub background-ul acestuia, ei bine aceasta tema nu are asa ceva, nu are logo si in + de asta din aceeasi problema (cred) nu apare Moderator CP si Admin CP. Bar-urile sunt lipite de "portiunea" link-ului, deci la limita forumului. Intrebarea mea este: Cum as putea eu sa fac sa reapara acest logo si background-ul lui si totodata ACP si MCP. M-am conectat de pe vechea mea tema in ACP si am cautat in globalTemplates unde am gasit ACP si link-ul catre acesta, logo-ul si restul dar nu le vad pe forum. Mai jos am uploadat un notepad cu tot globalTemplate-ul meu. CLICK
 8. Nu e tema ta la mine, e la un prieten. In al 2-a rand, nu e tema ta, sunt decat cateva script-uri din ea. CTRL + U In al 3-a rand, atata timp cat tema este publica pe internet, nu cred ca trebuie sa mai lasi comentarii in alte topicuri ca de genul "Ce naiba cauta tema mea la tine?". Ok, rog pe cineva sa-mi dea T/C.
 9. Stiu ca nu am voie sa postez mai multe intrebari intr-un topic, am specificat asta si mai sus si mi-am cerut scuze, dar daca fac 3 topicuri se considera post hunt si nu vreau sa iau warn aiurea. Va rog sa nu dati T/C si sa il lasati asa macar pana rezolv problemele!
 10. Chestia cu anunturi o gasisem deja, dar multumesc frumos oricum. Background-ul din cate stiu eu merge sa fie blurat dintr-un mic script (pe care nu-l mai tin minte) deoarece stiu ca am avut pe fostul forum, oricum nu este problema pentru ca am designer care sa se ocupe. Si screen:
 11. Salut PCTroublehooting! Am ceva mai multe intrebari sa va adresez deoarece nu m-am mai ocupat de ceva timp de forumuri si am uitat unele chestii. 1. Cum as putea scoate o categorie fara a intra in ACP > Forums deoarece aceasta categorie nu are treaba cu ACP > Forums ci cu tema, inainte sa pun tema cea "noua" nu exista. 2. Background-ul logo-ului si logo-ul nu exista, cum as putea sa le fac sa apara? Adica tab-ul members, etc. sunt lipite in header la maxim deci teoretic nu exista logo si bg al logo-ului. 3. Cum as putea sa adaug un background al forumului si sa fie si putin blurat? P.S. Rog ca toate acelea sa-mi fie explicate cat mai clar si cum le pot face din ACP nu filezilla! Deoarece in filezilla am alt ceva, am mentionat, toate sunt din cauza temei. Multumesc nespus de mult si stiu ca nu am voie sa deschid un topic cu mai multe probleme, dar este putin cam urgent.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.