Jump to content

Valorosu99

Members
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Valorosu99

 1. Cum modific dimensiunea avatarelor (sa poti uploada) in KB si dimensiunile width x height in mybb 1.8?
 2. Am gasit un chat pentru mybb 1.8 si nu stiu cum sa il instalez .. Link : http://community.mybb.com/mods.php?action=view&pid=63 l
 3. Cum scot textul asta ? http://s18.postimg.org/v4x40uvs8/TSSSESAEAW.jpg Dau +1.
 4. Cum pun imagine de background ? Vreau sa explicati am vazut si alte topicuri dar nu am inteles.
 5. Am editat chiar mai inainte ceva si am dat la mine si nu scria nimic de shoutbox... Si acum stau stresat ca vai cine mi-a stiut contu , sau cine a editat..
 6. In stats log daca editezi ceva pe chat nu apare . Alta metoda
 7. Da dar nu apare la chat ... Vreau sa aflu urgent Sau. Daca am un cont pe o comunitate ... gaming sa zic aia imi pot afla parola contului ?... deoarece m-am trezit cu reclame pe chat si erau editate posturile mele ..
 8. Inca o problema ... Cum pot sa vad ce a facut un moderator ... sa zicem ca a editat ceva pe chat pot vedea cine ?
 9. Salut, am tema deflection si as vrea sa modific subforumurile sa arate doar 3 pe coloane, nu cum se vede la mine:
 10. Cum maresc si eu headerul din tema deflection ..... Ca am pus un banner si l-a micsorat din cauza headerului mic.
 11. Cum spune si titlul... Cum pot adauga si eu niste butoane deasupra banner-ului / logo din header la IPB (ca pe indungi.ro)?
 12. Nu merge edit ia uitati aici : Uitativa la categoriile cu posturi si cele fara la alea care nu au posturi vreau sa ediitez
 13. Si atunci cand o un form e gol are culoarea gri ! aia e de sub categorii si se modifica si culoare cand e ceva noi in acel forum. Alb = sub forumuri si categorii cu ceva nou postat. a { color: #culoare; text-decoration: none; } Stiu ca mai era un topic tot facut de mine am rezolvat si l-ati sters ce sa mai.
 14. Cum modific culoarea unui forum care este citit sau nu are topic ca am pus: a { color: #blabla; (forum - dar care contine topicuri la care nu te-ai uitat) text-decoration: none; } a:hover { color: #blabla; } clik pe subforum Eu vreau sa modific si culoarea forumurilor citite.
 15. Am sters tot continutul referitor la search din cadrul ipb_style.css, de la: /************************************************************************/ /* SEARCH */ /************************************************************************/ dar tot nu a fost eliminata complet functia de cautare. Ce trebuie sa mai fac?
 16. Nu reusesc la step 4 unde sunt de completat chestiile alea...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.