Jump to content

Picy'u Robert

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Picy'u Robert last won the day on July 4 2015

Picy'u Robert had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,021 profile views

Picy'u Robert's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Scuza-mă .. Da , am dat dxdiag și m-am uitat , este dx 11 + Ati Radeon x1550
 2. De citit am citit , am înțeles la ce te-ai referit dar , cu Update-ul la placa video am încercat să găsesc driver-ul pe site-ul celor de la Ati și se pare că nu dau de el , pe net am încercat să găsesc acel program care să te ajute să îl găsești și să îl instalezi dar nimic , deci cum spui daca dacă ai/aveți timp și puteți să mă ajutați și cu problema asta , mulțumesc.
 3. L-am avut cumparat , dar instalat nu ! Am vrut să îl descarc dar din păcate contul de steam mi-a fost fruat și n-am mai avut ce să fac, CD-key sau orice altceva nimic. Totusi deviem de la subiect , În mod normal ar trebui să meargă , nu sunt cerințe mari. Și eu spun că pc-ul ar trebui să le ducă.
 4. Nup , dar stii cum e , l-am cumparat odată și cont-ul a fost furat și nu mai vreau să îl cumpăr pentru că deja nu mai am bani. Pentru asta l-am luat piratat ! Nici mie nu îmi place să iau de pe filelist , nu îmi place dar chiar vreau să joc.
 5. Problema este ca l-am descărcat de pe filelist si l-am descarcat tot dar cand dau sa il pornesc imi spune că e o problemă cu directx11 http://i.imgur.com/5pWuxnh.jpg Am instalat DirectX 11 si tot nu merge. Dacă se poate să mă ajute cineva.. Îi mulțumesc.
 6. Asta am de gănd să fac , ies mai ieftin după părerea mea.
 7. Mulțumesc , păcat că nu merge să dau +1 ! Că ai avea de la mine 100. Ține-o tot așa ! Mulțumesc încă odată !
 8. Nu , nu mai este nevoie ! Am înțeles totul și încă o nelămurire ! Asta nu e legată de placa video și audo etc.. dar dacă e nevoie deschid un topic la categoria potrivită ! Am deschis ieri pc-ul să mă uit prin el umpic și am observat că pe Ram scrie DDR2-800 2gb ! 800 - 800GHz? Asta e frecventa ? Și dacă ai putea să îmi spui dacă găsesc frecvență deasta Că prea găsesc doar mai mari... Mulțumesc mult !
 9. http://imgur.com/AXNrsHZ http://imgur.com/aUtYk6T http://imgur.com/0bW31SD http://imgur.com/tuTqq4y http://imgur.com/W5d6xYn Am făcut poze la tot , să nu cumva să nu spun ceva să nu fie
 10. Îmi poți spune unde o pot vedea ? Din păcate nu mă sunt bun în domeniul IT.. + Terror Unde pot afla și interfața ?
 11. Vă salut pe toți ! Vin cu o întrebare legată de o placă video și dacă mă puteți ajuta sper. Am în momentul de față 200 lei strănși pentru care vreau să îmi cumpăr o placă video ( Nividia sau ATI ) Pentru că îmi place mult CS:GO și în momentul de față am o placă video Ati Radeon x1550 Series ! Am momente în care ajung la 50 de fps și joc pe cea mai mică rezoluție + toate setările pe low , din acest motiv doresc să achiziționez o placă mai bunicică spun eu ! Doresc părerea voastră în legătură cu placa video și toate acestea ! Procesor-ul meu este Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz . Memorie RAM : 2 GB DDR2. Vă mulțumesc !
 12. Nu stii vreun site de luat Windows 7 si sa il bag pe CD ? Sa mearga?
 13. Pai si nu ma poti ajuta cu o acel activator ? Te rog mult , am luat si eu Windows Loader by daz , de pe filelist. Dar nu merge , da o erroare daca vrei fac o poza ! Te rog mult , eu n-am CD cu windows 7. Daca as avea l-as face dar n-am ! Te rog mult ! Mersi !
 14. Buna , dupa titlul de mai sus se intelege ce am ! O problema cu Windows 7 ! Imi da windows is not geaniune sau ceva genul ! Nu stiu ce sa fac , acum 2 saptamani mi-a dat aceea chestie si acum vad ca evolueaza ! Acum imi apare Windows 7 ca windows 98 ! Deci nu stiu ce sa ii fac , calculatorul de acum il am de 1 luna si cateva zile , nu pot schimba nici imaginile etc.. , nu am nici aero etc.. si astea ! Cred ca ma intelegeti ce vreau sa spun ! Nu stiu ce sa ii fac! Uitati niste imagini cum arata ! Imagine :
 15. Mulţumesc Gaby ! Rămăn dator şi scuză-mă dar nu am găsit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.