Jump to content

wild

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

wild's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salutare! Vin si eu cu o intrebare...cum pot sterge contul unui fost administrator , din index?? Mentionez ca a avut toate accesele, si dupa ce a primit remove, a inceput sa posteze diverse reclame in home page...iar eu nu sunt AS la forumuri. Mi-ati fi de mare folos daca m-ati ajuta !
 2. Asta a fost ! Au disparut erorile, dar ai idee daca a fost legat de vreun hook anume? sau de unde tot apare "v"-ul ala? Oricum multumesc mult !!
 3. Scuze de dublu post , dar nu pot sa dau edit mai sus. Am rezolvat cu chatul si pe forum nu mai apare eroarea, doar in ACP mai apar vreo 3 erori cand accesez la manage hooks...dar il las asa momentan.
 4. Cred ca de la chat este ca am dat disable la toate pe rand, in afara de shoutbox si o inca un hook cu sidebar care nu cred ca are importanta.... Incerc sa`l reinstalez si va zic daca de la asta era.
 5. am uitat sa specific ca apare si eroarea de aici Sa fie oare de la hookuri?
 6. Salutare! Am o problema cu chat`ul, ma puteti ajuta? Nu stiu de ce apare spatiul ala asa de mare instre shouts/posturi ! Toate setarile erau normale si brusc s-a intamplat minunatia:
 7. Am rezolvat! Am mai deschis o categorie si am mutat din cealalta in asta noua si a mers! Acum mi-am dat si eu seama ca era setat gresit. Multumesc frumos!
 8. Asa m`am gandit si eu...chiar nu stiu ce setari i`a facut. Multumesc pt ajutor !
 9. Permisiunile sunt ok, ca si la celelalte categorii...in schimb, mi-a umblat clar la setari, pentru ca uite cum apare la alte categorii :
 10. Salutare ! Intimpin si eu urmatoarea problema : de curand, am rugat pe cineva sa ma ajute cu forumul, iar acea persoana (cu care m-am certat) mai mult mi l'a facut praf decat sa ma ajute... Mi-a facut o categorie numita "Arhiva" si problema e, ca nu imi apare continutul ei, desi acolo scrie ca am cateva topicuri si postarile aferente. Eu pot vedea ultimul topic mutat in arhiva, inclusiv continutul lui, dar pe restul nu le pot vedea! Apare forumul gol, si daca incerc sa mut ceva in Arhiva, imi zice asta "OooPs ! The forum you are attempting to move the topic to does not allow posting or displaying of topics" Am tot umblat la permisiuni si degeaba, nu gasesc nimic! Nu stiu ce i`a facut, ca pana acum toate categoriile le'am facut eu si nu am avut probleme.. http://i62.tinypic.com/2812eh.jpg asa arata categoria http://i59.tinypic.com/20ffhh2.jpg asa arata cand accesez
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.