Jump to content

Mar1us

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mar1us last won the day on June 23 2015

Mar1us had the most liked content!

Contact Methods

 • Yahoo
  ftp.Marius@yahoo.com

Profile Information

 • Interests
  www.cslife.ro

Recent Profile Visitors

1,701 profile views

Mar1us's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Da, dar la CS:GO sau CS 1.6 nu merge, pentru că am înţeles de la cineva că e shortcut şi habar nu am ce a zis el..
 2. Salutare ! De curând am achiziţionat un laptop asus, cu procesor intel core i5-5200U 2.7 GHz, 4GB RAM, şi nvidia 840 [ o să vedeţi mai multe detalii mai jos ]. Deci.. eu mai mult l-am luat pentru jocuri, cs 1.6, cs:go etc. şi de curând am intrat pe cs 1.6, acolo mi-a rulat constant cu 60 fps mereu, iar pe cs:go undeva la 100 de fps şi mergea chiar bine, mai puţin când se descărca bateria şi nu ştiu de ce începea să sacadeze.. dar pe cs 1.6 aş vrea să mă mai joc.. una alta hns, unde cere fps destul de mare pentru a face strafe şi viteză, etc. uitaţi aici, am intrat în device manager, aici: iar în dxdiag, îmi arată ca 'default' să zic aşa, placa aceea intel hd. Mulţi mi-au spus, că plăcile se 'mută' ele singure când se află 'la necaz' dar.. după cum am spus şi eu mai sus, e clar că nu este aşa.. Acum.. am mai rezolvat, de ajunge şi până la 150-200 fps pe cs 1.6 dar nu stă pe loc.. revine iar la 170,171,172, etc. am luat gta v şi mi-a mers destul de greu, chiar şi pe low, şi colegului meu care are fix acelaşi laptop ca mine doar că nu are 2 plăci, are doar nvidia geforce 840 şi îi merge super pe opţiuni high.
 3. deci.. are cineva o idee ? am încercat, am schimbat tema şi la altele nu apare.. e ok, dar nu aş vrea să schimb tema..
 4. şterge-l şi de la Disable, căci eu cred că i-ai dat doar Disable.
 5. nu am avut cum să le amestec, am doar tema asta şi cele default ipb mobile şi cealaltă.
 6. nu are cum să nu meargă, fă-mi terog poză acolo din sql toolbox chiar deasupra acestui chenar unde scrii
 7. da, am înţeles dar în acp poţi intra, văzând extensia la tine se intră aşa: www.numecomunitate.com/admin/index.php încearcă.
 8. Nu nu este, dar eu nu am spus să pui PREFIX pune prefixul din database.
 9. să îl pui în faţă la members cum am făcut şi mai sus: update PREFIXmembers set title.. etc
 10. încearcă cu acest cod: update ipbmembers set title='<b><span style="color:#FF030D">BigBRO</span></b>' where member_id='8';sau update dbmembers set title='<b><span style="color:#FF030D">BigBRO</span></b>' where member_id='8';numai ştiu sigur [ contează de prefixul care îl ai ]
 11. cel mai probabil ai instalat un hook care nu era compatibil cu versiunea ta. intră în ACP - System - Applications & Modules - Manage Hooks - şi şterge de tot hookul care l-ai instalat.
 12. * nu este butonul de edit.. * am zis să mai fac un post, deoarece am mai găsit ceva tot de genul.. când intru în profilul cuiva şi vreau spre exemplu să mă uit la posturile sau topicurile lui apare aşa: sau la un topic când dau edit, şi se văd celălalte posturi:
 13. După cum spune şi titlul, întâmpin o problemă la annoucement... mai exact, când doresc să văd un announcement îmi apare asta: şi dacă e să fac mai mare announcementul, adică să aibe un conţinut mai mare în partea stângă sub userinfopane [ informaţiile de sub avatar ] mi se face şi acolo alb..
 14. Nu.. apare a unui membru random, şi se poate da pe săgeată încă o dată să se mai vadă un membru. [ v-aş face ss dar am o problemă la tastatură ] În partea stângă apare avatarul unui membru şi în dreptul avatarului sus o săgeată pe care dacă o apăs arată un avatar al altui membru [ şi după nu mai pot apăsa ].
 15. Mie îmi merge acum dar în partea stângă apare acum avatarul unui membru
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.