Jump to content

MikyBG

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

MikyBG's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-1

Reputation

 1. Gadeas, aici: https://mega.co.nz/#!V0ojHDTb!ZDakL42SbYAQclrl38MxGmYV8zMW1ZTphPJ9w_eBQGI
 2. Nu am de mult contul aici, dar urmaresc pctroubleshooting.ro de 3-4 luni, si am vazut cam cum se poarta Courage. Eu zic ca daca lui Courage i se scade pt. o perioada de cateva sapt./luni de la Ambasador, la Veteran, e o pedeapsa buna. (Parerea mea.)
 3. Da ! Asa arata la mine Si asa vreau sa arate la dimensiuni userbar-ul si banner_bg ca la redzmax.com (nu o luati ca drept reclama)
 4. Dupa cum spune si titlul, la mine userbar-ul de sus e cat banner_bg, nu pe tot ecranul, cum ar fi si pe alte comunitati. Ma puteti ajuta ? Si daca il pun pe tot ecranul, cum pun si banner_bg-ul pe tot ecranul "intins" ?
 5. Am rezolvat, multumesc lui Dum Nyezo pt. ajutor
 6. Gadeas, unde mai exact pun % ? Dum, am dat.
 7. Ok, aia ca aia, dar...., la mine banner_bg nu e "latit" pe tot ecranul, ca la redz Idei cum pot face asta ? Si cumva redimensionare dupa display ? Eu pe PC am 1920x1080 si pe laptop ceva mai mic, dar la ambele nu iesa din pagina si se incadreaza. Sper in chestia asta sa ma ajutati (asta am zis si la inceput, dar m-am exprimat ca o ...)
 8. Dum, si pt. redzmax o idee pt. portiunea asta ?: Si daca imi raspunzi, ce fac? Dau copy la ce ai scris in ipb_styles.css in zona potrivita ?
 9. Mda, si cum pot da de Courage ? Sau exista vre-un "skin stealer" pentru ipb ? Sper sa ma poata ajuta cineva.
 10. Mda, Asa e la mine, o idee de rezolvare ar fi sa trec la tema ecila si sa stau sa o modific bine (nu doar o iau, o pun si gata, am tema Va dau ips_styles, il modificati, si mi-l dati inapoi ?
 11. Salutare, sunt incepator in astea ale IPB-ului, si as vrea sa ma ajutati cu ceva ! Cum pot sa centrez banner_bg ca la ei (nu sa fie doar pe centru, dar sa fie intins pe ecran, pe laptop e la fel, e redimensionabil automat vad eu) si cum pot pune butoanele alea cu ACASA/MEMBERS ca acolo ? Va rog sa ma ajutati, ma descurc in general la IPB, la chestiile mai usoare, dar aici m-am blocat urat Forumul pe care lucrez: http://kosminblog.hol.es/testdemosite/upload/ (nu o considerati reclama, e doar de teste) Poza redzmax.com (nu o considerati reclama) (asa as vrea sa arate si la mine): Multumesc celor care ma vor ajuta ! Alta idee care mi-a venit daca aveti cum sa imi dati tema (Se cheama Redzmax v4.0) si dupa o modific.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.