Jump to content

bombardieru

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,105 profile views

bombardieru's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Mersi mult aceasta este tema , si as mai avea o problema ceva mai detaliat cum as putea face forumurile pe 3 coloane?
 2. Salut , scuza-ma ca am revenim cu un reply am cautat si tot am cautat tema dar tot nu o gasesc , si doar cei de aici ma pot ajuta
 3. As vrea si eu sa stiu cum se numeste tema celor de la http://oldgods.ro/index.php, si daca puteti sa puneti si un link de download. Inca un lucru, cum pot face subforumurile sa apara pe 3 coloane ceva gen IPB?
 4. MS mult kennzo nr 1 de pe forum ! Puteti da T.C
 5. Un alt site de unde il pot lua ai? Si as mai avea inca o intrebare Courage , spune-mi si mie te rog cum pot face bannerul sa apara mai mare?
 6. Salut , as avea si eu o intrebare . Am vazut pe mai multe forumuri ca la " The Moderating Team " gradele sunt unele sub altele , adica ce inseamna asta De ex. Administratorul sa fie primul deoarece este cel mai mare de pe forum , dupa Super Moderator , moderator , etc... La mine nu sunt in ordine , as vrea ceva gen cum este la vBulletin . Va multumesc!
 7. As avea si eu o problema am incercat sa pun radio live , dar 1. Imi zice NO URL , iar daca bag codul care il are de ex. Radio zu imi da o eroare ce pot sa fac sau ce cod trebuie sa bag la adresa radio.
 8. sE MAI UITA CINEVA , POATE SA FIE DE LA HOST CUMVA? WWW.LACAP.RO , SPUNETI-MI SI MIE CARE AR FI PROBLEMA
 9. MS mult pentru tema , dar totusi puteti baga id meu poate daca va uitati stiti care e problema . and_x94@yahoo.com
 10. Am incerat imi da o eroare "HTTP 500 Internal Error" si as mai avea o intrebare daca se poate pana atunci , cum se numeste tema www.pss-live.com/forum si de unde o pot lua
 11. Nu imi trimite nici un mesaj numai ca nu intra in pagina ramane alba.
 12. Salut, am un forum IPB si am o mare problema, de astazi nu mai merge sa mai fac topicuri am incercat sa pun alte teme, dar fara rezolvare. Va rog cei care stiti lasati un reply. Am schimbat si platforma am pus alta am verificat ca temele sa fie aceasi versiune dar tot nu merge. Web hostul este foarte bun ca ma gandeam ca poate sa fie de la host , dar nu este nici de acolo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.