Jump to content

Alin Stoicanescu

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Alin Stoicanescu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Board Settings asta pe unde e??? Ca nu-l gasesc nici mort il caut de ceva vreme si degeaba...
 2. Salut, am si eu o problema cu subforumurile in MyBB: de la al treilea subforum creat imi apare "one more, two more, etc." uitati aici poza: http://i.imgur.com/v4nhlLU.png As vrea sa apara normal, adica toate subforumurile, si sa le fac sa fie aliniate in coloane, sa se vada frumos! Multumesc frumos!
 3. Cum schimb afisarea profilului membrilor afisat pe forumul meu MyBB? Mai exact sa afisez datele pe verticala, si nu pe orizontala, ca in poza urmatoare: http://i.imgur.com/QudN24q.png
 4. Vand domeniu teq-gaming.ro de la krond! Cine este interesat add Y!M: alin.frgolesti Pretul: 30 lei
 5. O gazduire buna este cea de la krond.org , toolz.ro , gazduirejocuri.ro !
 6. Salut... Dupa cum spune si titlul,daca puteti sa ma ajutati si pe mn sa imi spuneti cum schimb tema in mybb! Am urmat niste pasi,am pus tema pe forum,am bagat-o dar,nu se vede cu imagini cu tot,ca si cum nu s-ar incarca pagina complet... Adica asa: http://s30.postimg.org/ljq0a84g1/asdfghj.png Imi puteti spune mai amanuntit,ca poate am gresit eu cv si nu am pus unde trebuie!Multumesc frumos!
 7. Da,m-am uitat peste astea...dar sunt chestii elementare care pur si simplu nu imi ies...de exemplu cand vreau sa adaug o tema,nu mi se incarca complet...care nu stiu din ce cauza este! Si multe altele...tocmai de aceea am cerut ajutor complet(din partea unei persoane experimentate),pentru ca na...una e sa te ajute cineva care a mai lucrat in asa ceva,una e sa testezi daca e bine sa adaugi un pluggin/o tema/sau orice chestie...
 8. Salut! Am deschis si eu o comunitate si am bagat tema mybb...si nu stiu sa lucrez in mybb si as vrea sa configurez sa adaug mai multe chestii pe forum,sa il fac cat mai complex si profesional! As avea si eu nevoie de un ajutor,cineva care se pricepe foarte bine in MyBB...si daca ma poate ajuta cineva sa ma adauge pe Y!M: alin.frgolesti sau pe steam Aquarius #a @ RGLeague.Ro Multumesc frumos!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.