Jump to content

AddicTed

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • MSN
  Nu am
 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/
 • ICQ
  180% ,Loaded,complet, Finished!
 • Yahoo
  Nu am
 • Jabber
  Nu am
 • Skype
  Nu am
 • Facebook
  PM
 • Twitter
  PM

Profile Information

 • OS
  Windows 7 / x32
 • Location
  Luxembourg & Facebook.
 • Interests
  Luxembourg & Femeile & Facebook & Family.

AddicTed's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

-1

Reputation

 1. Un turist rus care a fost prins vandalizând un perete al Colosseumului cu graffiti a fost amendat cu 20.000 de euro şi condamnat la patru luni de detenţie cu suspendare, au scris duminică mai multe ziare italiene, conform DPA, citat de Agerpres. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţie vineri şi condamnat o zi mai târziu după un proces rapid. El are la dispoziţie trei luni pentru a-şi plăti amenda. A fost al patrulea caz de vandalism asupra monumentului implicând turişti străini în acest an, dar primul care a dus la o urmărire în justiţie. Bărbatul a scris un "K" - iniţiala sa - pe peretele de la parterul clădirii centrale a Colosseumului, care este cea mai populară atracţie turistică a Italiei, cu aproximativ cinci milioane de vizitatori pe an. Structura, ce datează din secolul I, a fost cândva folosită de împăraţi romani ca scenă de luptă pentru gladiatori şi animale. În prezent se află într-un proiect de restaurare în valoare de 25 de milioane de euro.
 2. paint cel mai probabil, foloseste... sau photoscape...
 3. -1 degeaba dat. pot sa iti dau si eu ... Asa din prostie!
 4. Nu sunt povesti de pe GOOGLE, si zic ca am postat tot ce era ,de postat....asa ca nu iti convine , stii ce ai de facut LOCKED TOPIC. P.S: Ce e asa de greu ? de inteles, nu imi merge placa VIDEO , Trebuie reinstalata, de mers merge doar ca vad FILMELE, in Ceata.... Nu imi merge cand instalez, driver-ul . imi da erroare la instalare la intel HD...
 5. Inchideti ,vad ca va place sa editati anunturi,postari , nu mai ma intereseaza topicu ,ca nu e asa cum am lasat, eu e MODIFICAT, EDITAT.
 6. Vand comunitatea: more-gaming.com/ la pretul de 10 euro. Contact georgeundercover@yahoo.com
 7. O nouă meserie va apărea în România, aceea de specialist în domeniul securităţii cibernetice, iar în prezent se lucrează la fişa postului, urmând să fie introdusă în codul ocupaţional şi să i se stabilească standarde salariale, a declarat Sorin Encuţescu, consilier de stat al primului-ministru. "Preocuparea noastră în acest moment este aceea ca instituţiile să aibă oameni specializaţi care să poată să lucreze cât se poate de calificat în acest domeniu. De aceea, odată cu dezvoltarea sistemului de atribuţii instituţionale, în momentul de faţă se lucrează inclusiv la fişa posturilor pe care urmează să fie încadrate, în aşa fel încât să putem fi în măsură să creăm în România şi să punem în codul ocupaţional funcţia de specialist în domeniul securităţii cibernetice. Această nouă meserie trebuie recunoscută şi trebuie introdusă în codul ocupaţional român, de unde inclusiv putem stabili standarde de salarizare", a spus Encuţescu la un seminar organizat de grupul UTI. El a arătat că în strategia industriei naţionale de securitate a fost introdusă o nouă componentă, cea a dezvoltării şi susţinerii operatorilor economici publici şi cei de stat, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul securităţii cibernetice. "Practic, în acest moment, există în conţinutul strategiei o componentă care se referă la încurajarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a start-up-urilor în domeniul securităţii cibernetice. Sprijinim şi încurajăm crearea de astfel de companii", a adăugat Encuţescu. Consilierul a menţionat că statul intenţionează să acorde facilităţi fiscale companiilor care investesc în securitatea cibernetică. Teodor Cimpoeşu, director la compania de securitate cibernetică certSIGN din cadrul UTI, a declarat că în România atacurile cibernetice nu sunt făcute doar de români, ci şi de către străini. "Este o ameninţare, pe de o parte, pentru utilizatorul individual, care stă pe internet, de la simplul fapt că îi sunt furate datele de login şi conturile de reţele sociale, până la a-i fi furate datele bancare sau chiar banii din cont. La companii este mai grav, pentru că le pot fi afectate structurile informatice cu care îşi desfăşoară activitatea", a mai spus Cimpoeşu.
 8. Da inteleg asta dar pana la urma ma ajuta si pe mine careva, candva, cineva...cand are timp liber, prin team viewer, si nu are ce face... , Sa imi reinstaleze placa VIDEO?! YM: georgeundercover@yahoo.com CONTACT....
 9. ....Nush dc ? am umblat...din greseala pe undeva cred !
 10. Salut am un laptop aspire e1-530 ,si vreau sa reinstalez placa video dar nu stiu cum ,nu stiu numele placii video,etc.... si mai multe Cand intru in CS, sau ma uit la un film se vede ,...aiurea, in CS ,se misca intepat in RELUARE , si se vede in ceata....cu LAG. si am impresia ca e de la placa VIDEO , i-am facut odata UPDATE si nu am asteptat la UPDATE...si cred ,ca e cauza de acolo. P.S: Ma ajuta cineva prin team viewer ,sa instalez ? Placa video ca nu stiu cum ... ?!
 11. E de la host... daca si gadeas zice , atunci inseamna ca e de la ei ! Sau Mai apare doar daca atingi ceva din ACP...faci ceva GRESIT!
 12. Inchide telefonul si redeschidel...si incearca sa actualizezi din nou Software-ul . Asa imi facea si mie fite, telefonul HTC 8S...tot Windows Phone si a mers!
 13. Powers-Games.Ro - AddicTed Administrators!

 14. GcP = Game Control PaneL. inseamna... ! e usor daca erai oleaca mai atent iti dadeai seama...si singur!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.