Jump to content

Cata Stelistu

Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,983 profile views

Cata Stelistu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Buna, tocmai mi-am cumparat un galaxy s7. Azi dimineata i-am dat un rebot, mi-a aparut logo-ul cu Samsung iar dupa cateva secunde am realizat ca telefonu se tot aprinde si se stinge singur, deci nu imi intra in android numa porneste, vibreaza, si nu imi apare nimika, si asea face incontinu! Ma poate ajuta careva? Nu il pot nici sa ii scot bateria sau sa intru in recovery
 2. O sa schimb hostu, ce ziceti de https://www.cehost.ro/cart.php?gid=4 am vazut ca are acces la baza de date.
 3. Nu, cum se instaleaza? unde trebe sa intru? Am doar datele astea de la host
 4. Buna, mi-am luat un host de samp si vreau sa pun gamemode-ul bigzone, dar nu stiu cum sa ma conectez la baza de date. M-a puteti avuta careva?
 5. Nu, nu am modificat nimica din bios Placa video e geforce 210. O sa incerc cu un DVD
 6. Pe un desktop model placa de baza conroe945pl Am deconectat toate mufele, am lasat doar tastatura si mufa de la monitor si tot asea. Windows-ul l-am luat de pe Filelist. Configuratile calculatoru-lui
 7. Buna, tocmai am vrut sa imi instalez windows 8.1, dar mi se blocheaza. Deci imi booteaza fain frumos de pe stick, pe urma imi apare logo-ul de la windows 8 (Imagine) si dupa aia imi apare un Background negru, practic imi sta asa (inghetat). Am incercat cu 3 Windows-uri luate si tot asa. Mentionez ca in urma cu 2 luni mi-a mers, dar acuma nu!
 8. Nu, cu acest video, dupa cum am zis cu software-urile de la sammobile imi dadea FAIL! Numai ca, acest rom are instalat pe el ceva jocuri "Sims3,Tetris" si alte prostii, in fine, nu ma deranjeaza. Are un bug la Magazin play, mai exact "Ne pare rau! Aplicatia Market (procesul com.android.vendin) s-a oprit in mod neasteptat. Incercati din nou" o sa caut alt rom.
 9. Gata am rezolvat! Merge perfect, va multumesc inca o data!!
 10. Am revenit! Am o problema..imi da FAIL la odin!
 11. Multumesc mult ca ti-ai pierdut timpu cu mine!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.