Jump to content

darkdev315

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

darkdev315's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. am facut scanare cu avira, mi-a gasit 3 virusi pe care apoi i-am sters, si vad ca acum s-a mai potolit, dar tot are momentele lui de nebunie
 2. Crede-ma ca habar nu am de ce sta la atata usage, cand am facut screenshot-ul eram doar pe facebook si pe youtube. Odata cand era tot asa si m-am uitat in task manager chrome AVEA 500 DE MB folosire si pe langa aia 500 mai erau vreo 3 procese chrome.exe cu cate 100mb fiecare, sa fie de la el?
 3. De la ce Dumnezeu sunt temperaturile astea? Am pasta termoconductoare si pe procesor si pe cooler.
 4. Am rezolvat problema. Din msconfig -> Boot -> Advanced Options, am debifat optiunile Number of Processors si Maximum Memory si am dat un restart la PC. Dupa au aparut din nou cele 2 core-uri. Se poate da T/C.
 5. Salutari baieti. Am si eu o problema si anume: am un procesor Core 2 Duo E7400 de 2.8GHz si am observat ca in ultima vreme merge tot mai rau, adica pe fb, youtube + lol in bara, se tine doar cam la 80-100% usage si habar n-am de ce, dupa am descoperit asta: Anume ca, la Number of Processors, este selectat 1 si nu pot schimba, deci nu-mi apare 2 doar 1, ca si cand as avea single-core, la fel e si in task-manager: Va rog ajutati-ma.
 6. Asta voiam sa zic, mi-a aparut inca o optiune (CPU Fan Profile) unde apareau inca 3 optiuni si anume: Optimal, Silent Mode, Performance Mode, la mine era pus pe Optimal. Sa modific?
 7. Am activat optiunea Q-Fan Control, insa, azi dimineata cand am pornit calculatorul, eroarea a persistat (cea cu CPU Fan Error) iar coolerul tot NU functiona singur, decat dupa ce am zguduit unitatea, insa temperaturile sunt mai controlate acum (41-43 grade)
 8. Am sa incerc. Aia se schimba automat gen cum se schimba temperatura de mai sus, dar am sa incerc si revin cu reply.
 9. Dar mentionez ca in prima saptamana nu a avut nici o treaba, a mers perfect, eu nu m-am atins de cooler. Asa dintr-o data a inceput. Sa pun Q-Fan Control pe Enabled?
 10. Asa, am facut o poza, uitati ce setari erau facute: http://imgur.com/W6hkCEY Legat de cea cu CPU Fan Error, nu am gasit unde. CPU Q-Fan Control trebuie pus pe Enabled? Mentionez ca era pe Disabled.
 11. Salut din nou. Am o intrebare, dar nu vreau sa para prosteasca, si anume: Se poate cumva din BIOS sau din vreun program da share la mai multa memorie la placa video? Uitati o poza: http://imgur.com/EqvBKj5 Gen, mai se poate lua cumva de la Total Available Graphics Memory si sa se puna la Dedicated Video Memory (as vrea 512 MB), sau de la ram? (am 3GB)
 12. @ Precizez ca am observat ca cand pornesc unitatea si dupa ce se booteaza, coolerul nu se roteste decat daca zgudui eu putin de unitate, si incepe treptat.
 13. Ok, atunci voi lua acea GeForce 210 de 1GB, insa se potriveste pe placa de baza?
 14. Placa de baza este ASUSTeK Computer INC. P5GC-MX/GBL (socket 775 LGA)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.