Jump to content

Visan15

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,166 profile views

Visan15's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salut , Am si eu o mica intrebare daca se poate , exista posibilitatea ca la shoutbox de la ipb sa exista hook sa arate cine e online in chat daca stiti cum este la phpbb3 de arata lista de useri online , idle . EX: Multumesc .
 2. Am incercat si nici o schimbare la interfata . @ Alte soluti ... ?
 3. Pentru ca din pacate baza de date am pierduto , a fost o problema cu webhostu si nu facusem back'up decat la fisere . Ma refer din acel root de fisere daca se poate face ceva ?
 4. Salut , Am si eu o mica intrebare , exista posibilitatea sa salvez o tema dintr-un backup root ( forum cu tot cu fisiere ) ? chiar daca nu i-am dat export din ACP ? P.S Gen cum e la phpbb3 de ai tema in folderul styles , la ipb am gasit doar imaginilie insa restu de tema gen templates nu sau nu am cautat unde trebuie. Multumesc .
 5. Salut , am instalat acest hook insa nu prea imi dau seama foarte bine cum functioneaza . Am inteles ca se bazeaza pe reputatia de pe forum insa nu ceva exact . Exista cineva care imi poate explica ? , iar pe langa asta cum functioneaza butonul ( auto select motM by rep ) ? ca dau pe el si imi zice ca No Valid Member with Positive Reputation for this month. insa eu am dat cuiva reputatie pozitiva.
 6. Salut, exista cumva vreun hook legat de un top 5 membrii cu cele mai multe like-uri la posturi ? Mutumesc.
 7. Salut , doresc sa va intreb cum se numeste hook-ul din exemplu urmator . Demo : http://www.indungi.ro/forum/ ( as fi pus o poza insa nu imi mai apare deoarece am dat X la acel mesaj si acum nu imi mai apare ) * Apare un mesaj din stanga .
 8. Da , deci defapt tema mobile e problema . EDIT : Am inlocuit cu una si acum merge , multumesc . ( nu pot sa iti dau rep ca am dat deja azi cuiva. )
 9. Imi poti lasa un link ? .. nu imi pot face cont ..
 10. Ma poti ajuta cu un alt link de descarcare ? .. mi-am facut cont si nu primesc linkul de activare... iar contu am incercat sa mi-l fac de cateva zile ca am vrut sa mai descarc ceva de acolo ..
 11. Salut , exista un hook pentru a imi arata ultimele POSTURI/MESAJE nu TOPICURI ? de preferat sa il pot pozitiona unde doresc ( footer ) ?
 12. Salut , Aveti idee unde pot modifica ca in topic sa imi apra numele cu , culoarea respectivului grup din care fac parte ? ( daca sunt intr-un grup ce are culoarea rosie sa am numele rosu ) http://postimg.org/image/axyh3j0ff/
 13. Salut , De curand am instalat o tema pe forumul meu ( 3.4.6 ) ... problema este ca atunci cand intru de pe mobil nu mi se incarca pagina , ramane alba . Consider ca e de la tema , aveti niste ideei cum o pot face accesibila si dupa telefon ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.