Jump to content

SergiuB

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

SergiuB's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Care SSD ii mai bun dintre astea 2 : SSD Samsung 830 series, 256 gb si SSD Hynix SH920, 256 gb ? Am vazut Windows 10 cum arata si imi place, sa pun varianta technical preview sau mai bine windows 8.1?
 2. Cred ca voi alege : http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-h97-hd3/?utm_source=mygarage.ro&utm_medium=product&utm_content=840609&utm_campaign=Placi%20de%20baza
 3. Nu, dar o sa imi cumpar.Stiu ca ii diferenta de bootare intre SSD si HDD.
 4. Si pot sa imi dau seama care placi booteaza mai repede din specificatii?
 5. Pe youtube am vazut ca Gigabyte Z97 Gaming 3 booteaza repede(dar placa asta ii in afara bugetului) , dar pe pcgarage nu vad sa scrie care is cu instant boot.
 6. Oricum oc nu am de gand sa fac si nici sa pun 2 placi video.As vrea o placa care booteaza destul de repede.
 7. Diferentele intre Z97 si h97 is ca la Z97 poti face oc la cpu si sa conectez 2 placi in sli?
 8. Am gasit un site doar de placi de baza, la care imi spune si rating, le pot si compara, compar mai multe placi intre ele, doar ca vroiam sa aflu si parerea voastra.
 9. Chiar nu ma pot decide... Puteti face comparatii intre cateva placi?sa stiu ce beneficii are o placa in comparatie cu alta. Am vazut cateva placi care are si wifi remote go ca sa o pot controla si de pe telefon/tableta, pot sa si pornesc pc-u cu wifi remote go?
 10. @Taskmaster ultima placa are doar 3 mufe jack... @Courage un prieten a avut AsRock si s-a dus destul de repede, de aceea nu prea m-as duce pe aceasta marca.
 11. @Taskmaster bugetul din pacate ii max. 500. @Courage Nu prea as merge pe AsRock, as vrea ceva Asus cu 4 sloturi de rami si 6 mufe jack sa nu folosesc splittere audio pentru sistem 5.1, placa vreau sa reziste in timp, sa nu se arda sau sa faca faze.Ce recomanzi?
 12. Aia pe Z97 are doar 3 mufe jack, poti sa gasesti una cu 6 mufe jack?
 13. Am gasit http://www.cel.ro/placi-de-baza/placa-de-baza-asus-z87_a-socket-1150-l/ ii la reducere, as putea gasi ceva mai bun la pretu asta?
 14. Cred ca voi merge pe Asus... Ca si chipset ce recomanzi?B85, Z87 sau Z97?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.