Jump to content

Mixx Ionuţ

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Mixx Ionuţ's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ok mersi , cand o sa iau o sa iau legatura cu tine daca vrei sa ma ajuti si sa imi explici mai multe , bineinteles daca vrei .
 2. Da nu am adblock activ , pai si cat va costa ? domeniu .ro .com Gazduire buna .. ? Si cu ce ma ajuta "privacy" ?
 3. Ceea ce e ciudat e ca mie nu imi apare nici un fel ade Adobe , si am incercat cu multe refresuri + eu nu am bagat asa ceva pe site . O sa vad ce pot face cand vin acasa .
 4. Da stiu , este o problema cu reclama aia .. O sa schimb gazduirea si restul cu Adobe , eu nu am nici un fel de reclama cu adobe .. Pune un print sa vad
 5. UP! Tv Online + Serial (Arrow ) pus Atentie : Pentru TV trebuie instalat SopCast , voi reveni cu mai multe programe tv , dupa ce reusesc tv-ul + adaugarea filmelor + altor seriale o sa iau un domeniu .. Am observat ca pe internet explore reclama cu gazduirea e prea stresanta .. Multumesc si vizionare placuta .
 6. Deja l-ai bagat in ceata , e foarte greu sa faci un site gen "liker-uri" daca nu ai cunoastinte in php / html / css / javascript ...
 7. Da stiu , am primit pe mail sa bag si seriale , vor fi si seriale . Multumesc de sfat .
 8. Multumesc , o sa trebuiasca sa iau un domeniu + gazduire , vad ca merge binisor cu vizitele .. O sa bag si TV online . Caut si parteneri link / banner . Cine vrea sa lase mai jos mesaj sau in PM . Multumesc inca odata .
 9. Wordpress cu o tema ceva simpla , si doar putin modificari .. Daca sti bineinteles , acum nu iei wordprees insalezi bagi o tema si gata e facut site-ul de radio ..
 10. Salut . Acum, as vrea sa va cer o parere despre un site de filme online : http://www.filmehdonline.ml Filmele se adauga zilnic cand am timp , dar zilnic : dar dimineata gen 2-3-4-5-6-7 sau cand am eu timp si de acest site . Multumesc P.S: : Este Wordpress + o tema modificata [ tradusa + niste modificari facute de mine ]
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.