Jump to content

Rochester.

Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  shadow.dks5@yahoo.com
 • Skype
  gabimihai3

Profile Information

 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

2,402 profile views

Rochester.'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. O fata, s-a uitat la niste seriale online pe laptop-ul meu, si stim cu totii cum sunt site-urile de filme/seriale, cand dai un click si te baga in toate rahat-urile reclame si asa mai departe. Securizati-va cont-ul de facebook cu numarul te telefon (daca folositi), un prieten la fel a patit, numai ca la el a fost mai rau, au adaugat aia imagini dubioase si toti de acolo au crezut ca el a postat, si asa i s-a stricat imaginea fata de ceilalti. Un Recovery nu ar merge sa ma salveze... ?
 2. Si daca dau un scan cu "Malwarebytes" nu e mai simplu?
 3. Salut, am Windows 8.1 si nu stiu cum s-a intamplat ca am ramas fara fisiere prin care pot sa le deschid cu notepad, de tip ".txt", toate sunt cryptate. S-a pus o poza automata pe desktop, iar mesajul este: What happened to your files? All your files were protected by a strong encryption with RSA4096 Stie cineva cu pot rezolva?
 4. Salut, am Windows 8.1 PRO x64, vreau sa trec la Windows 10 HOME AND PRO x64. Credeti ca merita? Windows 10 este mult mai optimizat decat Windows 8.1? Consuma ceva resurse mai putine zece-le? Pe: 6GB RAM, Intel Pentium CPU B960 2.20GHz (2 nuclee), AMD Radeon HD 7400M Series.
 5. Salut, stie cineva daca un video sters de pe Facebook mai poate fi recuperat daca inca mai am link-ul de la video-ul respectiv? Video-ul eu l-am postat, si l-am sters din greseala, si presupun ca cei de la Facebook mai au aceasta archiva a video-ului, doar link-ul de la video il mai am acum, care nu merge deoarece video-ul este sters.
 6. Vand Cont Steam cu jocurile: - Counter-Strike: Global Offensive - Grand Theft Auto V - Team Fortress 2 PRET: 200 RON Transfer Bancar doar la BRD. Pentru mai multe detalii PM, nu dau teapa, si nu caut nici-un prost sa-l fraieresc pentru 200 RON.
 7. Salut, cineva de pe acest site are o idee cum as putea popula o comunitate cu un server de SA-MP? Contra-Cost desigur, dispun de o suma de 150-200 lei.
 8. La fel: "You are not allowed to use that image extension on this community."
 9. Am incercat sa fac si eu asta acum, am copiat link-ul imaginii, dar cand ii dau pe Post, imi zice "You are not allowed to use that image extension on this community.".
 10. <a href="http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/"><img src="http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/560x95_FFFFFF_FF9900_000000_000000.png" alt="www.Game-State.com" style="border-style: none;" /></a>Cod HTML pentru banner, la asta ma refer, check: http://www.game-state.com/93.119.25.137:7777/banner/
 11. Salut, nu pot posta pe forum o imagine de tip "HTML Code" deoarece primesc mesajul: You are not allowed to use that image extension on this community. Cum pot rezolva aceasta problema?
 12. Salut, daca eu ofer Hotspot unui alt dispozitiv prin Wi-Fi, acea persoana de pe dispozitivul lui imi poate extrage din telefon date? Cum ar fi, mesaje de pe facebook, mesaje de pe whatsapp, parole.. si asa mai departe?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.