Jump to content

Habeanu Flavius Stefan

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,433 profile views

Habeanu Flavius Stefan's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

0

Reputation

 1. Multumesc de review, o sa modific majoritatea, si chiar voi schimba tema. Mi se pare cam prea incarcata si se misca cam greu. Personal, n-am incarcat-o cu multe prostiute, ba chiar am sters din ele. Majoritatea din ce ai scris tu vor fi rezolvate. +1.
 2. Salut! Recent, am deschis o comunitate, Strike-Gaming. As vrea niste pareri legata de ea. Multumesc. Link forum: http://strike-gaming.com/forum/ Vreau sa stiu ce lipseste, ce sa adaug si ce sa schimb.
 3. Daca instalez ipb-ul, sunt si eu sigur ca va merge. Alta metoda? Daca nu se poate, asta e, m-am obisnuit.
 4. Salut! Ma puteti ajuta cu problema asta: cand intru in acp, se vede ca naiba, dar partea cea mai naspa este ca nu merge sa editez nimic la tema, apare doar o bara si atat. Folosesc IPB 3.4.6.
 5. sssssssssssssalut PCTroubleshooting Am o intrebare. Am vazut pe multe forumuri si nu stiu cum se face. Deci am instalat inddexul dupa cateva tutoriale de pe acest site, dar acum vin cu o intrebare, unde pun IPB-ul ca sa fie cu /forum la sfarsit? Adica de exemplu: www.pctroubleshooting.ro/forum si sa instalez pe acea sectiune ipb-ul. Am incercat ceva, dar nu cred ca-i bine. Am pus indexul in public_html, iar apoi in public_html am creeat fisier nou cu numele forum si urmeaza sa instalez ipb acolo.
 6. Ieri, mi-am instalat hookul Group Color On User Links, si, cand creez un topic la acea categorie, totul se mareste, ca un fel de zoom, si sus, daca sunt 5 topicuri, de 5 ori apare problema. Warning: Illegal string offset 'members_seo_name' in /home/u353972591/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(3846) : eval()'d code on line 12 Folosesc IPB 1.7.3. Am incercat sa sterg categoria si s-o fac din nou si sa sterg topicul si sa-l fac din nou. Hookul este compatabil cu aceasta versiune. Am cautat si pe internet dar nu am gasit.
 7. Eu nu inteleg, sa vina el cu Teamviewer la mine pe calculator si sa faca . Id de mess: designer_stefan
 8. Sincer, mie-mi place tema. Voi nu cred ca erati perfecti la inceput. PS: da-mi si mie pe pm link de download
 9. Cred cã este de la temã. Asta se Întâmplã dacã este prea ''neagrã'' tema. Dar, poate sã-ti aparã si asa. Dacã zici cã nu ti se vede scrisul, Înseamnã cã scrii cu alb. Eu când am fãcut cererea, scria cu negru, si mi s-a pãrut totul normal. Dacã nu este bine de la temã, atunci nu stiu. Nu mi s-a intamplat acest bug de cand mã stiu.
 10. Nu exista zi in care sa nu fac 1 post
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.