Jump to content

SymbaOpera

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

SymbaOpera's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu stiu cat de "pretentios" este jocul lol, dar mie imi ruleaza jocul foarte bine. M-am gandit sa imi cumper Evolve, deoarece este la reducere . O sa ma documentez. Eu am acest laptop. http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i5-4200u-1-60ghz-haswell-4gb-750gb-nvidia-geforce-g740-2gb-free-dos-matte-dark-gray-x550lb-xx021d/pd/D9ZSJBBBM/
 2. Am uitat sa mentionez ca asta sunt pe laptop. De ce nu ar merge cs:go sau gta?
 3. Online Multiplayer, RPG, Shooter. Merg: Evolve, CS:GO, Gta4? Cred ca la evolve e la latima. Am NVIDIA GEFORCE GT 740M placa video
 4. Ce jocuri merg pe acest sistem: Processor: Intel® Core i5-4200U CPU @ 1.60 GHz 2.30 GHz RAM: 4.00 GB (3,89 usable) System Type: 64-bit Operation System, x64-based processor Pen and Touch: No Pen or Touch Input is available for this Display
 5. Acum am o alta problema. Nu imi porneste avastul. Cand dau click pe ele imi scrie: "this application has failed to start because its side by side configuration is incorrect. Please see the application event log or use command-line sxstrace.exe tool for more detail." -___- Asta dupa ce am dat reinstalat windows-ul.
 6. Un program asemanator cu Macromedia Dreamweaver 8, gratuit si usor de folosit???
 7. Cum sa fac asta? Pot sa pierd poze din pc? Cat dureaza intreg procesul?
 8. Sper exemplu. Am instalat acum un CS 1.6 pe PC si nu porneste. -__- Ce as putea face?
 9. CS:GO trebuie sa il cumpar? Am vazut multi ca il au descarcat "Ilegal". Stie cineva?
 10. Am incercat un restore al sistemului. Prima data mi-a dat o eroare si m-a pus sa o fac iar. Am Avast! ca anti-virus. Am scanat calculatorul cu Malwarebytes Anti-Malware.
 11. Daca in bara de jos a ecranului apare iconita cu FlashPlayer, eu intru pe Metin2, imi apare problema cu C++. Acum, momentat nu imi apare iconita de la FlashPlayer si cand intru pe joc nu porneste. La lol cand apas pe butonul "Play" nu imi apare cealalta fereastra pentru a introduce numele de utilizator si parola ca sa joc. Ieri dintr-o data pe ecran mi-a aparut un mesaj sa descarc "net framework 3.5 si 4" Le-am descarcat si vad ca tot nu merge. Cred ca astea sutn erorise de la MS VC++. Nu gasesc Paintul. Cand vreau sa intru pe un site sa accesez un link nu ma lasa. Trebuie sa copiez link-ul ca sa il pot accesa.
 12. Am vazut ca imi apare acest mesaj cu C++ atunci cand in bara de jos a ecranului imi apare iconita de la FlashPlayer. Acum pentru ca nu este iconica de la FlashPlayer nu imi mai apare mesajul cand vreau sa intru pe Metin2, dar nu porneste. Mai am o problema. Am windows8, iar cand doresc sa caut paint nu il mai gasesc. Daca intru pe Mozilla FireFox imi da un crash.
 13. De 2 zile cand incerc sa intru pe LOL (League of Legends), apas pe butonul de play apoi nimic. Nu se deschide fereastra pentru a baga numele de utilizator si parola. La fel si in Metin2. Cand apas sa joc imi apare un mesaj ceva legat de C++ Vision sau ceva de genul. Am incercat sa scanez cu Anti-Malawebey, dar nimic legat de cele 2 jocuri. M-am trezit asa ca nu merg. Le-am dezinstalat si instalat iar si nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.