Jump to content

Gabriel Stefan

Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,123 profile views

Gabriel Stefan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

 1. Salut, ma bucur ca ti-a placut si da , te pot ajuta dar nu cu PSD din multiple motive. Daca ti mult si doresti o mana de ajutor mi-ai face un mare favor daca ai lasa pe pagina mea un comment cu natura problemei tale : http://stephdesign.it/ . Tin sa iti multumesc pentru reply. Apreciez.
 2. De azi am dat viata unui nou proiect si acesta este urmatorul : www.stephdesign.it . Aceasta este un proiect secundar la care am lucrat intre timp. Enjoy !
 3. Buna ziua, de ceva timp caut o modalitate pentru a elimina imaginea de inceput din continutul articolului pe WordPress si nu gasesc. Am gasit solutii precum sa adaug un cod in functions, dar nu a functionat, de fapt eu doar l-am adaugat si nu stiu daca trebuie sa fac altceva dupa. Cineva ma poate ajuta in legatura cu acest lucru? Multumesc anticipat.
 4. New interface created by me for elo boosting websites. http://pandasocietyofficial.deviantart.com/art/Webdesign-for-elo-boosting-website-587443910
 5. Title : Pandasociety - Personal web v2 Ma puteti sustine cu un click aici : http://pandasocietyofficial.deviantart.com/art/Pandasociety-Second-personal-website-563179060
 6. Cum am mai spus tema este doar o schita nu este inca un proiect la care vreau sa lucrez, cel putin nu in momentul acesta vreau sa ma focalizez doar pe schite.
 7. Skinul este doar o schita si cel mai probabil nu o sa iasa la vanzare cel putin nu acum . Culorile pe care le-am folosit au fost alese de pe pliante de culori ceva improvizat deci e ceva subiectiv.
 8. Nu stiu ce sa spun cred ca e o parere subiectiva am folosit acel mov ca sa subliniez mai mult meniul sa il despart de continut si footer nu stiu daca a fost cea mai buna alegere si nu stiu daca am incalcat vreo regula in design . BTw multumesc pentru parerea ta si chiar o apreciez ai +1 !
 9. Pandasociety v1 primul skin facut cap coada (Doar schita nu si partea de script)
 10. Aveti dreptate am gresit de la inceput si am continuat asa . Multumesc pentru atentia din partea voastra si pentru corectarea erorii! Cer unui moderator sa vada de ce pe acelasi link nu isi face update : http://pandasociety.ro/creatii/[2] Login.png la linku acesta e corectat dar daca il pun pe forum ramane cu imaginea precedenta adica acea gresita.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.