Jump to content

Ryde

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ryde

 1. Salut,am o problema foarte mare pe forumul meu,de curand am observat ca imaginile uploadate se vad mai mici in topic view,insa doar a mea se vede la marimea normala,imi puteti spune cum pot remedia aceasta problema?Va las imaginea sa vedeti. http://imgur.com/OobNZgP Imaginea este acceasi,in user profiles am pusa marimea 150x250,insa doar la mine se vede normal.Astept parerile voastre
 2. Si cum ii dau remove? La cealalta tema nu apare..
 3. Salut,dupa ce mi-am facut tema am observat o scapare,pe care nu o gasesc nici in globaltemplate,nici in boardindextemplate,daca stiti va rog frumos sa ma ajutati,ce e incercuit cu rosu este problema..de ce imi apare {title} si {content} si cum pot scapa de ele? http://imgur.com/3hj6EFo
 4. Salut PCT,am nevoie de un mini banner pentru un parteneriat,multumesc mult.. Text: Blink Sa fie fain va rog mult.
 5. Salut PCT,de curând mi-am deschis un forum și am nevoie de un banner gaming fără text ca am logo ,să predomine cs-ul și sa:mp-ul ,dimensiunea pentru temă animate.și un no avatar de cs cu textul Blink și dedesubt No-Avatar. Mulțumesc mult!
 6. Mersi boss,e foarte fain..ai +1 de la mine,poti da t/c!
 7. Eu doresc sa schimb culoarea barei aceleia si s-o fac mai frumoasa,e posibil?
 8. Salut,am facut toata tema la forum ,insa e o problema..ceva ce nu am stiu niciodata sa rezolv,stiu ca trebuie bagat ceva in ipb_styles,insa nu stiu ce ..va las aici imagine .Mai exact bara de dat in jos si in sus..vreau si la forum si la shoutbox.. http://imgur.com/qQCbKLv Daca aveti si codul pentru bara aia albastra va rog sa-l lasati aici.
 9. Asa am facut si eu..am instalat prima data hook-ul de membrii si apoi legenda,insa tot asa apare..m-am gandit mai bine si o las asa..nu deranjeaza pe nimeni... T/C!
 10. Degeaba ...nu intelegeti...eu vreau s-o mut sa fie ultimul tabel din tema...e dupa members online in 15 minutes..iar dupa e legenda si sub ea e members online today.Eu vreau sa mut legenda sub members online today...Ma ajuta cineva ?
 11. http://g-zone.esy.es/forum/ Scuze de reclama !
 12. Cred ca vezi rau Ce treaba are cum pot muta eu legenda cu hook-ul staff online?
 13. Cum pot muta aceasta legenda sub members online today? http://imgur.com/GY1q1wQ
 14. <img src='http://zdupp.com/forum/public/style_images/crownx.png'><span style="color:#FF0000; text-shadow: 1px 1px 1px black; background-image: url( );"> Faza e ca la orice grup apare coronita la newestmember..chiar de numai grupul founder are si acela e member..
 15. Nu este...Nu gasesc niciun link asemenea
 16. Usor de spus,spune mai exact unde pot gasi acel cod ca sa-l sterg..
 17. De curand cand dau refresh la pagina forumului tot imi apare cate o coronita de la group,cum pot face sa nu mai apara?
 18. Pai la footer din globaltemplate...dar unde? sus..jos..?
 19. Scap de eroare? Cum il instalez,am bagat filele alea in fisiere si l-am instalat,dar nu merge..
 20. De ce imi apare asta la niste topicuri? http://imgur.com/MxyrHTl
 21. Se vede ca nu intelegi,eu vreau sa apara culoarea grupului la staff online,am incercat si eu asa si merge..EU VREAU CU format names adaugat..
 22. http://imgur.com/3wS1hsj De ce imi apare asa? Cum pot rezolva aceasta problema?
 23. http://i.imgur.com/gta4yh5.gif Cum adaug asta la mine pe forum?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.