Jump to content

Valentin T.

Members
  • Posts

    149
  • Joined

  • Days Won

    6

Valentin T. last won the day on August 12 2020

Valentin T. had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,113 profile views

Valentin T.'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

27

Reputation

1

Community Answers

  1. Poți încerca aceasta: <table> <thead> <tr> <th>Titlu</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>Content</td> </tr> </tbody> </table> <hr> <table> <thead> <tr> <th>Titlu</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>Content</td> </tr> </tbody> </table> Sau: <table style="border-bottom: 1px solid black; padding-bottom: 15px; margin-bottom: 15px;"> <thead> <tr> <th>Titlu</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>Content</td> </tr> </tbody> </table> <table> <thead> <tr> <th>Titlu</th> </tr> </thead> <tbody> <tr> <td>Content</td> </tr> </tbody> </table>
  2. Din ce observ, după ce ai mutat baza de date a dispărut opțiunea „AUTO_INCREMENT” de la câmpul `id` din cadrul tabelului `core_acp_notifications`. El neavând o valoare default și nici auto increment, nu poate insera notificarea în baza de date și returnează eroare. Încearcă următoarele acțiuni: Accesează phpMyAdmin. Caută tabelul `core_acp_notifications` și selectează tab-ul „Structure”. Caută câmpul `id` și apasă pe „Change”. Pe pagina deschisă caută și bifează „A_I” sau „AUTO_INCREMENT”. Salvează modificările și ar trebui ca problema să se rezolve.
  3. Ai putea folosi REST API pentru a putea lua informații din baza de date a IPS fără a fi nevoie să te conectezi la ea direct, ci doar printr-un url și un API creat în Admin CP. Găsești mai multe informații aici: https://invisioncommunity.com/developers/rest-api/index/
  4. Salutare, De curând am decis să începem un mic proiect, și anume o comunitate de gaming. Suntem conștienți de faptul că la momentul actual este greu să dezvolți un astfel de proiect, dar vom face tot ce ne stă în puteri pentru a progresa. Am lucrat la o temă cât de cât plăcută și simplă. Nu ne-am dorit să o încărcăm cu prea multe elemente, întrucât ce e mult strică. Am optat pentru platforma IPS, deoarece este una dintre cele mai bune platforme pentru comunități, având un funcțional destul de bogat. Așteptăm din partea voastră critică constructivă, pentru a ști unde este bine și unde mai avem de lucrat. Link către site: https://forum.dreamvibe.ro/
  5. Am achiziționat licență IPS și acum avem suport oficial pentru platformă. Se lucrează la o temă dark, care cred că va fi gata în zilele ce urmează. Am structurat categoriile într-un mod cât mai ușor de utilizat, excluzându-le pe cele inutile. Link forum: https://darkmind.ro/forum/
  6. Am făcut un wipe total la forum și am început totul de la 0 pe platforma IPS 4.2.2. Ne-am străduit să facem doar cele mai utile categorii și să le aranjăm astfel, încât să fie cât mai ușor de găsit. De asemenea, am decis să lăsăm tema default, cu mici modificări, care, după părerea mea, arată destul de bine. Așteptăm păreri și propuneri din partea voastră.
  7. Intră în ACP --> Customization --> Tema ta --> Edit HTML and CSS --> Tab-ul CSS. Caută custom.css și adaugă la sfârșit: .ipsDataItem_subList li.unread i { color: culoare; } Înlocuiești culoare cu culoarea dorită.
  8. Conectează-te în ACP și alege tema pe care o utilizezi. Caută în globalTemplate: <div class="skin_link"> <a href="https://devilx.ro/">DeviLx România</a> powered by <a href="https://geekhost.ro/"> GEEKHOST S.R.L</a> </div>
  9. Modifică poziționarea meniului, întrucât pe rezoluții mai mici, pagina devine prea lată. http://quirktools.com/screenfly/#u=https%3A//legionarii.ro/&w=1024&h=768&a=1&s=1 Butoanele meniului se citesc foarte greu din cauza că ai ales o culoare prea închisă. Culorile la background sunt puțin cam întunecate. cAuthorPane arată destul de bine, îmi place. Nu îmi este clar de ce ai pus 2 chat-uri. Văd că ai pus iconițe la primele categorii, însă la ultimele lipsesc. În concluzie, tema arată binișor, dar se mai poate de lucrat la ea pentru a o face și mai frumoasă.
  10. Am dat un search pe Google și am văzut că 2 din cele 3 proiecte nu sunt realizate de tine. http://fakeupdate.net/ http://geektyper.com/ Și template-ul care îl utilizezi pe site https://html5up.net/helios Pe toate văd că stă copyright-ul DCA, dar au fost făcute de alte persoane. Nu știu de ce mai ceri păreri la lucruri care nu sunt făcute de tine (dar te dai drept autor).
  11. Ce pot să zic, site-ul arată binișor, simplu și cu gust. Nu îmi este clar de ce te-ai dat drept autorul acestui template, pe când tu ai editat doar câteva cuvinte și atât. Referitor la proiectele postate pe acest site, sunt și ele frumoase și destul de interesante. Îți doresc succes mai departe!
  12. Păi există un cod php care face ca acele iconițe să fie vizibile doar pentru cei conectați, iar pentru vizitatori pur și simplu dispar. Eu unul nu văd rostul să vezi acele iconițe atât timp, cât nu ai acces la ele. Spre exemplu, aici nu ai border --> https://i.imgur.com/J0rAAVM.png, iar aici ai --> https://i.imgur.com/AywthFb.png și mai sunt astfel de elemente.
  13. În primul rând ai încălcat o regulă: Temă Nu este bine că apar iconițele cu notificări și mesaje chiar și când nu ești logat. Nu arată bine combinația culorilor albastru, verde și roșu. Alege una sau maxim 2 culori, care să se combine și să fie de bază. Background-urile albastru închis și gri la fel nu se combină. Aici ți-aș recomanda să alegi una din ele. Jumătate de temă ai bordere, iar cealaltă nu. Gândește-te bine ce vrei să faci și pune bordere peste tot sau scoate-le. La userinfopane mai ai de lucrat. La momentul de față arată urât. Dacă îți place să editezi teme, atunci ai putea continua până nu îți va ieși ceva cu adevărat frumos, iar dacă nu, atunci ți-as recomanda să alegi o temă simplă, dar frumoasă, precum Deflection, Carbon etc. Categorii Nu văd rostul pentru a face o categorie aparte pentru "Link-uri utile". La "Tehnologie & Web Zone" sau mai adaugă subforumuri sau mută-l în altă parte. În rest nu știu la ce mai vrei tu păreri, întrucât content nu ai deloc. Ți-aș fi recomandat să termini întâi toată treaba cu forumul, iar mai apoi să ceri un review.
  14. Meniul nu pot spune că arată rău, dar se mai poate de lucrat. Nu înțeleg de ce ai pus acele iconițe la maintitle dacă la numele categoriilor deja sunt alte iconițe. Și... mai scoate din background-uri la acele iconițe, că arată foarte urât. Albastrul de la maintitle sare prea tare în ochi. Statisticile de la subforumuri arată foarte urât. Scoate border-ul de la avatare, sau fă-l rotund. La shoutbox puteai face butonul de trimitere să se asemene cu celelalte, nu total diferit, sau măcar să aibă aceeași înălțime. Pe scurt, tema nu arată chiar bine, însă dacă vei depunde efort, poate vei reuși să faci ceva frumos. Nu lua cuvintele mele în nume de rău și încearcă să înveți din propriile greșeli.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.