Jump to content

ekorad

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ekorad's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Asta e laptop de gaming si producatorii se laudau cu placa Wi-Fi (si in ceea ce priveste jocurile online) Presupun ca o sa mai incerc cateva chestii mici iar apoi daca tot nu vrea, cumpar un router dual-band.
  2. Am testat cu cablul, jocul merge perfect. Ori nu e dual band, ori nu gasesc eu ce trebuie. Pe net am gasit numai TP-Link WR841N 2.4 ghz, apoi, eu nu am nici optiunile astea: http://www.tp-link.com/resources/uploadfiles/images/0707i-2.jpg. Prin cablu (rezultat speedtest.net): download 85 mbs Prin WiFi: download 20-25 mbs ^ E normal? Adica, am citit pe net ca laptopul are o placa wireless foarte buna, face si mancare, si totusi nu urca peste 25 mbs. Am gasit un canal ok, spike-urile sunt mai rare, dar SUNT. Apropo de telefon, sa inteleg ca nici jocurile online nu sunt asa 'sensibile'? Plus ca la un joc mai serios gen Battlefield 4 nu mi-a facut nici o problema. Pe langa faptul ca nu prea pot sa joc ceva online daca ascult si muzica pe YouTube, pentru ca apar alte lag spike-uri (mai scurte ce-i drept, dar mult mai dese)
  3. Din cate am citit, router-ul asta functioneaza numai pe 2.4 Ghz :(. Totusi, de ce telefonul mobil cat si TV-ul functioneaza perfect?
  4. Ok am priceput, o sa incerc cele de mai sus si revin cu rezultate. Merci frumos.
  5. Din pacate nu. Sa inteleg ca valoreaza mult in ceea ce priveste aspectul asta?
  6. Salutare, De cand am achizitionat un laptop Asus ROG G551JM am observat ca in unele jocuri (gen Dota 2 sau Path of Exile) dau deseori peste asa numitele "lag spike"-uri (deseori inseamna odata la 1-3 minute) care dureaza cam 3-5 secunde. Laptopul are tot ce trebuie in ceea ce priveste driverele (inclusiv driverul Wi-Fi). Este conectat la un router TP-LINK TL-WR841N la care mai sunt conectate un LG Smart TV si un Nexus 4, dar acestea doua nu manifesta nici o 'boala' in ceea ce priveste conexiunea la net Am incercat sa trag cu ochiul la Task Manager/Performance/Wireless imediat dupa spike-uri si am observat ca graficul atinge valori foarte mari, dar asta s-a intamplat numai la Dota. La Path of Exile, imediat dupa spike-uri, graficul nu avea nimic iesit din comun. Nici PC-ul care este conectat la router prin cablu nu are probleme (deci presupun ca nu are vreo treaba cu ISP-ul). In ceea ce priveste videoclipurile de pe YouTube, merg perfect si la rezolutia de 1080p. La fel si jocurile de pe browser, sau orice alta aplicatie. Totusi, am observat astazi, cat am stat in conferinta cu cativa amici pe skype in timp ce jucam Path of Exile ca a mers struna. De asemenea, am observat ca daca tin un tab cu videoclip YouTube care ruleaza, Path of Exile/Dota merg mult mai greu (in ceea ce priveste network-ul, nu FPS). Sper ca nu am dat atatia bani pe un laptop cu placa Wi-Fi din carton... Sau am eu asteptari mult prea mari?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.