Jump to content

Lau.

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lau.'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Pai si cum pot face sa nu se mai poata deloc?
 2. Salut PCT, am un forum ipb, cu platforma IPB 3.4.8. Am setat cand intru pe forum sa imi puna un index (o pagina principala). Si daca vreau sa ma bage direct pe forum trebe sa scriu domeniu.ro/forum. Dar la Index-ul principal nu stiu cum sa dezactivez CTRL+U si Inspect element, cu o dezactivez? La forum e dezactivat, insa la index nu, ce trebuie sa fac?
 3. UP, am gasit ce era de bagat in ACP, le-am inlocuit si cand dau manage icons imi da eroarea asta: Va multumesc, am rezolvat.
 4. Cele din tema nu , pentru ca in read me, arata doar sa dau enabled, si mai multe setari care se fac din admincp
 5. Salut PCT, am un forum IPB 3.4.8 Nulled, am o problema la forum icons, daca ma puteti ajuta. Am instalat hook-ul ( mai exact am urcat fisierele in FTP, nu era de instalat ceva si din system doar de urcat in ftp), bun, am intrat la Other Apps, am selectat Forum Icons apoi manage forum icons, am pus o iconita care am vrut eu la Categoria "Comunitate" si pe forum la mine nu o afiseaza efectiv o arata pe cea veche. Am sters si cookiu-rile ce sa fac? Uitati: Va rog frumos sa imi spuneti instructiunile pas cu pas, daca e ceva de adaugat in FTP Sau ACP, pas cu pas, am facut tot ce scrie in fisierul ReadMe, dar fara efect, ajutati-ma va roog! Ma scuzati pentru eventualitatiile reclame.
 6. Edit: Cum imi pot face protectie pe userul meu de pe forum, adica sa nu poata nimeni sa ma baneze, sa imi scoata gradu, si sa imi stearga posturile?
 7. Salut PCT, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am un forum ipb, versiune 3.4.8 Nulled, i-ar forumul meu a fost picat de catre alti baieti, si a suferit un back-up iar inainte de acest back-up la topicurile recente aparea culoarea de grupul de la ce grad era membrul care a creat topicul, iar acum nu mai apare, ma puteti ajuta va rog frumos, uitati la ce ma refer : http://postimg.org/image/78ywphb7p/ .
 8. Ba omule acolo in readme nu da ce trebuie sa invat, imi da un Ipb_Style si nu am ce sa invat de acolo, eu aici am cerut ajutor, nu observatia ta, am zis clar ca am gasit vreo 6 tutoriale aici pe PCT si am facut exact cum zicea si nu merge! Vreau ajutor nu observatii ca de observatii toti suntem buni.,
 9. Cand dau sa citesc acel fisier ReadMe imi da o prostie de Ipb Style si nici decum ce trebuie, imi puteti spune sau nu?? L-am instalat, l-am urcat in FTP si ce trebuie sa fac sa montez o iconita?
 10. Stai ca v-am indus putin in eroare, eu vreau ca la fiecare categorie sa fie o alta iconita.... folosesc o tema mai vechie de-a eciliei.. am platforma ipb 3.4.8 nulled.
 11. Am verificat si are, deci cele doua imagini f_icon respectiov f_icon_read cu ce trebuie sa le inlocuiesc? cu imaginile care vreau sa le pun, nu?
 12. Salut, vreau si eu sa stiu cum mdofic iconita din fata categoriilor am vazut ca sunt o gramada de topicuri cu problema asta, am urmat pas cu pas si nu mergeee. Ajutor Vreau sa modific acea iconita care e incercuita cu albastru: http://postimg.org/image/6u7e1d2rv/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.