Jump to content

Shad9w

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Shad9w

 1. Nu pot downloada tema. Pune un alt link de download te rog.
 2. Am pus dar la mine pe panel imi da id cand intru pe profilul cuiva nu-mi pune numele, si la mine pe forum am pus numele si nu vine, cum fac sa scrie numele si cand apas pe ele sa se duce pe profil dar cu id
 3. Pute-ti sa ma ajutati va rog frumos?
 4. Salut. Ma puteti ajuta sa scrie in loc de bugged.ro http://imgur.com/sWNnsim , sa scrie RULEPLAY.RO , dar tot asa ca in imagine. Multumesc frumos.
 5. Buna ziua, am si eu o rugaminte, modificati-mi si mie acest logo, in loc de since 2013, sa fie since 2015. Multumesc frumos.
 6. Ti-am dat userInfoPane de la tema mea. am mai modificat eu putin prin ea. Poate poti sa o faci. Multumesc.
 7. Poftim: http://pastebin.com/s5J0Ww5G Multumesc frumos de ajutor, vreau sa fie cu, culoare rosie.
 8. Buna ziua, cum pot colora informatiile acestea ipb. alea cu Mesaje sa scrie cu rosu, doar cuvintele alea nu si numerele. http://imgur.com/1vEgUTD Multumesc Frumos de ajutor.
 9. Si la care trebuie sa dau sa aleg?
 10. Salut, cum pot seta ora ipb ca ora normala, de exemplu la topicuri spune today, 5:58 PM si ceasul este 20:00. Multumesc Frumos de ajutor.
 11. Buna seara, doresc si eu sa-mi modificati acest logo: http://imgur.com/ejK5OEP in loc de .com sa scrie .RO Multumesc frumos, o seara buna in continuare.
 12. Am facut se schimba cand intru in topicuri dar daca las asa ca si in poza aceea ramane asa.
 13. Asa imi apare si nustiu cum sa-l fac. http://i.imgur.com/z0YlDIQ.png
 14. nu am cum sa navighex cu www. , deoarece am un subdomeniu forum. si tot nu merge va rog frumos ajutati-ma, spuneti-mi o modalitate ceva. Multumesc frumos.
 15. Am incercat tot asa. Va rog frumos ajutati-ma
 16. Am o problema la forum ipb. Deci adaug tema si dau sa schimb f_icon, intru in ftp > public > style_images > sinul selectat de mine > si schimb f_icon si f_icon_read. iar tot asa imi apare. Va rog frumos ajutati-ma. Multumesc Frumos. Imagine cu problema: http://imgur.com/ODChNdL
 17. ai putea sa-mi dai tu te rog frumos o platforma ipb? Un link daca vrei sa-mi lasi? Multumesc de intelegere.
 18. Salut. am si eu o problema la ipb. Deci forumul merge, dar cand vreau sa intri sa ma loghez pe acp uitati ce imi apare: http://i.imgur.com/FIy9Df0.png Poate ma puteti ajuta. Multumesc frumos.
 19. Ma ajutati si pe mine va rog frumos sa rezolv aceasta problema? Cum pot sa fac la panel ca ceilalti playeri sa poata vedea ca vizitator. la mine la panel doar cei care-s logati pot vedea conturile altora sau altceva.
 20. Pai asta si spuneam ca nu stiu sa fac. Daca ma-ti putea ajuta, Va rog frumos.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.