Jump to content

eDuuTzuu_

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eDuuTzuu_'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-2

Reputation

 1. Dupa cum spune si in titlu, cum as putea sa asez hook-ul Group Name Indicator sa fie pe mijloc ? Adica toate gradele sa fie asezate pe mijloc ?
 2. owned.ga/forum o sa scot acum offline-ul scuze de 2x post acel widget (care nu arata nici un png..) <!-- TEAMSPEAK WIDGET START --> <div class="global-tswidget"> <div><div> <a href="ts3server://ts3.owned.ga"> Establish connection </a> </div></div> </div> <!-- TEAMSPEAK WIDGET END --> <foreach loop="side_blocks:$side_blocks as $block"> {$block} </foreach> </div> <a href='#' id='toggle_sidebar' title='{$this->lang->words['toggle_sidebar']}' data-closed="{$this->lang->words['_laquo']}" data-open="×"> </a> </if> </div>
 3. Salutare Am adaugat o tema pe forumul meu si are un "widget" adaugat automat de la cei care au creat tema. Doresc sa schimb acea poza sau daca nu merge sa o pot scoate..
 4. Salutare, salutare ! Eu si inca 1 tip ne-am decis sa ne deschidem o comunitate, usor, usor si sa avem ca plan sa deschidem server de San Andreas Multiplayer, tip (RPG). Noi detinem deocamdata un forum si un index pe un host gratis si bun, dar noi vrem sa ne extindem si sa detinem si un panel, dar pentru ca webhost-ul free nu merge, nu avem cum sa detinem un panel, decat forum si index.. Si asta nu este deloc ok, deoarece nu pot sa fac atatea lucruri pe forum cat pot sa fac pe un panel. Daca puteti / stiti de unde pot primi o gazduire cu un webhost, voi fi recunoscator - O sa fac promovare si pe server / forum - Voi detine un header la mine pe profil-ul de forum / reclama pe skype la stare Cine ma poate ajuta, sa imi dea un PM pe PCTROUBLESHOOTING sau pe id skype: live:bugs1923
 5. Salutare Am nevoie de ajutor. Am vazut, pe un forum, langa rank acolo gen [FOUNDER] o iconita (ex) [ X [FOUNDER] ] Uite exemplu in poza [VERSIUNE IPB: 3.4.9] Cum pot pune si eu iconite la grade asa ?
 6. Am incercat si pe Opera , si pe Mozilla si pe Google Chrome Canary Nici unul nu merge
 7. Salutare, am host de la takehost si cand incerc sa intru pe site-ul lor imi da eroarea asta: This site can’t be reached www.takehost.biz took too long to respond. Search Google for takehost biz ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Si mereu cand imi da eroarea asta si scot router-ul, isi revine... dupa 10 secunde iar face asa Ce pot sa ii fac? Alte site-uri imi merg cum ar fi: PCTroubleshooting, Facebook, Yahoo si altele. Tin sa precizez ca am windows 7 pe x32.
 8. Salutare ! Eu si inca 2 oameni ne deschidem comunitate. Avem SAMP-ul ca joc principal, cu tot cu forum, dar vrem sa cautam domeniu .ro si sa aiba si webhost ca sa putem pune gen comunitateanoastra.ro/forum sau comunitateanoastra.ro/panel Si server-ul de samp o sa fie RPG .. de fel la fiecare server de tip RPG exista cate un panel Eu am acel panel dar pe hostinger nu merge ... doar pe webhost cu bani .. dar nu stiu unul. Intr-un cuvant, caut webhost sa imi gazduiasca forumul si panel-ul si un site unde pot sa cumpar domeniu .ro Puteti sa imi dati o mana de ajutor?
 9. deci , in global template pun acel cod , nu ?
 10. unde pun ? Uite si tu asta defaultHeader <if test="$this->settings['textLogo']=='yes'"> <a href='{$this->settings['board_url']}' class='textLogo' title='{$this->lang->words['go_home']}' rel="home" accesskey='1'>{$this->settings['board_name']}</a> <else /> <a href='{$this->settings['board_url']}' title='{$this->lang->words['go_home']}' rel="home" accesskey='1'><img src='{parse replacement="logo_img"}' alt='{$this->lang->words['logo']}' /></a> </if> o sa se considere reclama brotherz.ga
 11. Faza cu poza a mers , multumesc ! Dar logo-ul pe mijloc nu merge , ori nu stiu eu sa il pun Poti fii mai explicit ?
 12. Cum pot sa pun poza mare Si logo-ul pe mijloc ? Cum este in poza de mai jos *PS:* Am Deflection de 3.4.7
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.