Jump to content

OldMan

Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OldMan last won the day on December 16 2017

OldMan had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,198 profile views

OldMan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-12

Reputation

 1. Nu am reusit Pt primul tutorial am incercat debian 6 exact cum este specificat nu am reusit update-ul si nu imi gasea nici openvpn sa il instaleze , asa ca am reinstalat debian 9 am dat update upgrade install totul a functionat minunat pana cand am ajuns la partea de copiat fisiere unde se pare ca nu gasea anume fisiere care trebuiau sa fie in folderul instalat . Pt al2lea am incercat centos7 nu am reusit am intampinat anumite erori, O sa mai incerc si maine cu mai mult calm. Mersi pentru ajutor daca mai ai si alte tutoriale ar fi perfect sau si mai perfect avand in vedere ca tu ai reusit sa ii dai de cap poate ai timp si chef sa il faci si pentru mine .O seara faina
 2. o sa incerc si revin cu un raspuns, mersi
 3. Da exact si nu reusesc sa ii dau de cap, am incercat mai multe tutoriale fara nici un succes.
 4. Salutare, de cateva zile ma tot chinui sa configurez daca se poate spune asa un VPN pe un VPS dar fara nici un fel de succes, gasesc ceva sfaturi utile, MERSI
 5. Salutare, cum reusesc sa implementez si eu "our picks" pe forumul meu IPB?
 6. inteleg chiar si restul fisierelor gen .js .css .php etc care mai sunt legate de tema respectiva si uploadate pe ftp ?
 7. acum te intreb na eu nu sunt hacher` ca voi cu dinastea, dar cu httrack asta poate sa iti ia si resursele din ftp ? Adica cum ar fi vreo 2 foldere cu imagini si alte fisiere, doar intreb na sa stiu si eu sa caut programu asta pe google.
 8. Salut @Portocala daca poti sa mai scazi din pretul de 50 euro astept un PM . Mersi si bafta cu vanzarea.
 9. Esti mai prost decat prevede legea pustiule.
 10. Unde scrie ca nu rablo ca daca cumperi ceva nu poti sa il vinzi ? Si mai ales daca acel ceva este putin mai mult decat un rahat? Fix problema mea ce fac cu acel produs pe care l.am platit.
 11. Bai flocinel cel putin in cazul meu am cumparat tema de la celalat pulifrici. Poti sa il intrebi sau sa va luati de mana sa plecati in .... Tot una pt mine, daca beleai ochi mai sus este scris ca platit.o dar vorba ai nu belesti ochi belesti ....
 12. aia e teapa mea, invatare de minte sa nu mai ma bag in seama cu toti ruptii in cur de foame, este plin netul de parciuri de copii =))) Bafta !
 13. Nu recomand nici tema nici persoana, abia acum mi-am dat seama ca am uitat sa las un comentariu la acest subiect, am cumparat tema si m-am pacalit e de rahat plina de bug-uri...
 14. Teme asta eu (gamingzone.ro) am cumparat-o de la JAh sau ceva de genul oricum nu este relevant. sa dovedit a fi o tema de rahat si plina de buguri cel putin ce am cumparat eu nustiu restul versiunilor, deja am pus-o pe net sa nu mai piarda si alti bani pentru porcaria asta de tema. Cat despre acest jah nu am nici un cuvant de lauda ! Bafta cu proiectul, aspectul per / total mie unul imi place.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.