Jump to content

Ing3rasul

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Ing3rasul's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Salutare dragilor, Am o problema cand vreau sa editez o tema. Cand intru in tema (cod), in tabelul din stanga nu imi apare nimic. Aveti aici un screenshot: https://i.imgur.com/PNuei54.png Versiunea e 4.4.10 a forumului, nu am mai avut problema asta pana acum. De asemenea singura eroare ce o gasesc in ACP e: https://i.imgur.com/uh27cMz.png Aveti vreo idee de ce ar putea fi sau cum ar putea fi rezolvata?
 2. http://ghosts.ro/ - Am rezolvat problema. Lipseau din tema iconitele in sine.
 3. Dupa cum observati aici, nu imi apar iconitele pentru B, U, color, etc. Am cautat fiecare fisier in parte din tema sa il gasesc si nu am reusit. Poate ma ajutati voi sa rezolv problema asta. Platforma: IPB 4.2
 4. Buna ziua! Am o problema majora cu forumul IPB 3.4.9, am instalat platforma, timp de o saptamana nu a avut nici o problema. Acum, cand accesez ACP-ul, merge pana la logare, dupa logare apare o eroare in baza de date. Am incercat absolut toate modificarile ce le-am gandit, astept pareri si de la voi. Repet, persista doar la logarea in ACP. *** Am dezinstalat toate aplicatiile, hook-urile si tot ce credeam eu ca poate cauza erori, totusi, nu vad cum as putea sa repar aceasta problema.
 5. Bun, si daca vreau sa apara doar pe prima pagina? Adblock nu il am. Efectiv nu imi functioneaza...am selectat gradul meu, am selectat toate categoriile, home, si tot nu functioneaza....
 6. Salutare. Am luat hook-ul Enkidu Sliding Pop up Message Box de pe webflake, dar orice as face in configurare, tot nu imi apare pe prima pagina cum apare la idg. Are cineva vreo idee ce ar trebui sa fac ca sa imi apara mesajul? Deja de 2 saptamani tot incerc, am zis sa nu postez aici iar ca sa nu ziceti ca tot timpul va intreb tot ceea ce nu stiu si nu ma straduiesc deloc, dar nu ii dau de cap si nu am gasit nici pe net o rezolvare sau vreo problema ca a mea. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat oricum pentru efortul depus.
 7. Bun, dar ai un start de la care ai inceput pe HTML? Nu neaparat sa copiez, ca oricum voi edita acel script dar vreau sa stiu doar pornirea.
 8. Salutare PCT! Am o mica intrebare pentru voi, am dat o groaza de cautari si nu am gasit nici macar ceva asemanator, sau nu mi-am dat seama cum sa folosesc scripturile in asa fel incat sa arate mai jos. Toate apar ca si Founders, Adminstrators dar cand duci mouse-ul pe el arata ca la Super Moderators. Stie cineva acel script sau ce ar trebui sa fac ca sa ajung la acel rezultat? Ca eu unul nu cred ca este ceva unic in acest domeniu, deoarece azi s-a schimbat tema lor si au renuntat la acest concept, de aceea am zis sa intreb si eu. Va multumesc anticipat si eu unul cred ca am postat bine ca aici sunt toate intrebarile. O zi placuta tuturor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.