Jump to content

MafioS180

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MafioS180

 1. Am prins un virus pe un pc mai vechi si nu ma lasa sa deschid nici un program, mi-a blocat toate fisierele de exemplu daca vreau sa deschid un videoclip sau o poza zice sa le platesc lor software-ul (stiu ca e scam). Pot intra pe internet si pot descarca programe. Cum scap de el. PC-ul are Windows XP, am incercat sa instalez Windows 7 32bit dar cand bag DVD-ul booteaza si dupa cateva secunde imi da blue screen si nu am rezolvat nimic am resetat setarile din BIOS la default. Am pus Windows XP pe un stick. Cand insertez stick-ul in PC si dau restart "ingheata" in imaginea de boot, nici nu porn
 2. Astazi am descarcat un "key generator" dupa ce am pornit programul mi-am dat seama ca avea 5 gb si instant mi-am dat seama ca e vorba de un virus, keylogger. Am dezinstalat programul, am dat scanare la windows cu antivirusul esetnod32. Intre timp am instalat Malwarebytes si am dat scanare si cu el. A gasit cateva threat-uri, la toate scria MALWARE si HiJack Trojan ceva de genu. Am dat curatare si am dat restart la pc. Am mai dat o daca scanare si le-a gasit din nou, deci nu putea sa-l stearga. (si am observat ca pe browser s-a schimbat din google in hohosearch)Am instalat adwcleaner si am facu
 3. La placa de baza nu am VGA sau HDMI. GATA AM REZOLVAT! Am pus alta placa video si a pornit. Placa video e un Sapphire Nitro R7 370. De 3 luni o am. De ce s-a stricat asa de repede?
 4. Am citit pe net ca sa scot ramii so sa pornesc pc-ul si ar trebuii sa se auda un bipuit. La mine nu s-a auzit nimic si ventilatoru de pe cooler nu mergea. PC-ul l-am construit pe piese de 3 luni si a mers foarte bine.
 5. Astazi am pornit PC-ul so toate ledurile se aprindn si ventilatoarele se invart dar imaginea e neagra. Nu apare nici un logo nimic. Scrie no signal. Am conectat unitatea la un televizor si tot asa face. Am incercat si cu un alt calbu HDMI, la fel imagine neagra. Mai devreme mergea bine. De ce face asa? Va rog raspundeti repede.
 6. asa porneste dar nu apare nimic pe imagine si apas DEL (F12,F9) sa intru in bios dar nu intra Laptop-ul il am de 10 ani cumparat din america. Foarte frumos m-am purtat cu el, dupa 10 ani laptop-ul arata de parca e nou. Nu l-am scapat, nu l-am pocnit,nu nimic. Sa cumpar un HDD nou ?
 7. Ma uitam la un film pe laptop si dintr-o data pe imagine apar linii diagonale si colorate. Am dat restart la laptop si nu a mai pornit. Cand apas pe buton de power se aude cum porneste ventilatorul si peste 2-3 sec se opreste si porneste din nou si iarasi se stinge. Deci nu poate sa porneasca. Cand se opreste se aude un ticait de la HDD. Pe imagine nu apare nimic, nu pot intra in BIOS. Am testat ramii, am lasat un ram intru-n slot , si dupa pe celalalt... intelegeti voi. M-am gandit ca e HDD-ul. Mai intai vreau sa ma asigur care e piesa stricata inainte sa cumpar.
 8. Am construit recent un pc pe piese si am o nelamurire. Am un procesor AMD FX 8350 si in idle temperature e de 30°C. Dau restart la pc si intru in BIOS temp. este 30° si in mai putin de un minut tot urca temperatura pana ajunge la 79°C. Ies din BIOS, deschid Core Temp si temperatura la cpu e 30°C. Ce se intampla ? E normal ? Placa de baza e gigabyte 990x-a-ud3.
 9. Am incercat memoriile ram. Am lasat un ram in primu slot, l-am pornit, la fel imaginea, am pus in al doilea slot, la fel, si am incercat si cu celalalt ram, nici un semn, imaginea e tot neagra.
 10. Nu bipuie. L-am conectat la un monitor si tot asa se intampla, e imaginea neagra.
 11. Carcasa e Sharkoon vg5-w pe site scrie ca max cpu cooler e de 160mm. Hyper 212 EVO e 159mm. E bine ?
 12. Am construit recent un pc pe piese si am o nelamurire. Am un procesor AMD FX 8350 si in idle temperature e de 30°C. Dau restart la pc si intru in BIOS temp. este 30° si in mai putin de un minut tot urca temperatura pana ajunge la 79°C. Nu creste mai mult de 79°. Ies din BIOS, deschid Core Temp si temperatura la cpu e 30°C. Ce se intampla ? E normal ? Placa de baza e gigabyte 990x-a-ud3. Cand ma joc(orice joc) temperatura la cpu e 80°C. Coolerul este alpine 64 gt rev2. Acum intrebarea mea este: Oare nu face coolerul fata ? E prea slab pentru procesor? Daca da ce cooler imi recomandati pentru FX
 13. Salut, am un prieten care are o problema cu laptopul. Cand apasa pe butonul de power ca sa porneasca laptopul, nu se intampla nimic, e imaginea neagra si nu poti face nimic. Se aude un ventilator cand il porneste dar nu se vede nimic pe imagine. Eu m-am gandit ca e HDD-ul de vina. Dar vreau sa intreb niste "profesionisti" inainte sa cumpar un HDD nou. Mersi si astept un raspuns cat mai repede.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.