Jump to content

AdiRs

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdiRs's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ok, mersi, topic closed. Așa sunt eu mai prost, n-am csf
 2. Salut, am pus o tema default si acum nu stiu cum s-o scot si s-o fac la loc visible. Mă poate ajuta cineva?
 3. @gaby Cineva? Vreau să le scot accesul la sign out.
 4. Cum aș putea obtine aceleasi efecte ca pe skylake.ro? Adica cel animat de pe primul background cat si cel cand dai scroll down?Dacă are cineva sau știe de unde pot lua așa ceva va rog sa imi spuneti. Multumesc!
 5. Am pus din greșeală să modereze grupul ”BANNED” care n-are acces la nimic, adică nu poate vedea nici un topic și vreau să editez grupul, cum fac?
 6. Vreau să fac ca la grupul ”BANNED” să dezactivez funcția de sign out când ești pe un cont care e banat, cum fac asta? Și cum pot pune numele acestor membrii tăiat ?
 7. Cum o elimin ? adică să nu mai apară deloc, e gen deafult, dacă cineva s-a înregistrează îi pune email-ul acolo.
 8. @gaby și una mai ieftină, aproape de free, gata făcută ? găsesc și eu undeva? Nu vreau să fie exact la fel, dar vreau să fie în genul, adică gen să aibă conceptul de shop (butoanele, chestiile aranjate pe acolo)
 9. Vreau și eu o temă pentru un shop,în genul celor de la b-zone (https://clienti.b-zone.ro), help pls. Forumul celor de la pawn-team.ro este în lucru și nu cred că se va redeschide curând.
 10. Mă puteți ajuta cu altceva? 1. cum pun legenda jos, adică nu cu hook, sitam că poți adăuga o linie și să scrii tu gen, in globalTemplate 2. Cum fac sa-mi apara asa? adică acel ”1” . 3.Am un index si vreau să fac gen butoanele și când dau scroll down ca la windows 8 gen, să nu se închidă butonul direct să se închidă câte puțin...gen butonul este alb când este apăsat, iar când nu are mouse-ul pe el este transparent, băgat într-un chenar gen.. 4. Cum pot scoate asta, adică gen cu totul să nu mai apară...asta e gen default, dacă s-a înregistrat cineva, îi apare e-mail-ul pe care l-a folosit la înregistrare
 11. Nu-mi apare lista cu membrii și nici la ”search” opțiunea de a căuta, csf?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.