Jump to content

WhiteChaos

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

WhiteChaos's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ai aceeasi placa de baza ca a mea? Daca da, spune-mi ce fel de memorii Zeppelin folosesti, nu toate sunt la fel.
 2. Crezi ca acestia sunt compatibili, in Kingston am mai mare incredere pentru ca am mai avut la sistemele precedente, cat despre Zeppelin nu am auzit nimic. http://www.magiccomputers.ro/memorii/kit-memorie-kingston-ddr-iii-8gb-1333mhz-p-51001.html Vreau sa stiu daca merg pe sistemul meu.
 3. Nu. Am mai postat problema cu HyperX pe alte forumuri si au spus ca acele placute de ram functioneaza doar pe placile de baza mai noi aparute. Cred ca o sa raman la Zeppelin, sper ca pot sa-l returnez in caz de ceva..
 4. Am cumparat http://www.emag.ro/memorie-kingston-hyperx-fury-blue-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-1-5v-hx313c9f-4/pd/D3HP1BBBM/#resigilate x2, le-am testat insa calculatorul pornea, dar nu ajungea pana in monitor. Aceste memorii pe care le-ai sugerat si care o sa dau comanda nu sunt pe acea lista, dar daca tu spui ca le pot returna in caz ca nu sunt compatibile o sa le comand si o se incerc.
 5. Vreau sa stiu daca sunt 100% compatibile pentru ca am mai facut comanda de un set de memorii ram si nu au fost compatibile, iar senzatia aceea nu a fost prea placuta...
 6. Chiar sunt in mare cautare de ram de aceea te deranjez atat de mult si imi cer scuze. Am decis sa-mi achizitionez acest model http://www.emag.ro/memorie-zeppelin-8gb-dimm-ddr3-1333mhz-ze-ddr3-8g1333-b/pd/DBR6RMBBM/ Insa, atunci cand dau intru aici http://www.emag.ro/alliancecomputers/46/182/v pe site-ul fabricii acestor ram, la rubrica "Politica de returnare" specifica faptul ca am dreptul la retur in 14 zile "Puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care v-au fost livrate de curier, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului" As vrea sa te intreb daca acest lucru se aplica si in cazul ramului si daca este compatibil cu placa mea de baza, aceasta fiind ultima mea intrebare. Multumesc si scuze pentru atat timp consumat.
 7. Salut din nou, imi poti arata te rog unde scrie ca am la dispozitie 30 de zile pentru a returna in caz ca nu sunt compatibili?
 8. Pe site-ul de la MSI http://eu.msi.com/product/motherboard/G41M-P26.html#hero-specification se specifica foarte clar faptul ca " Max Memory (GB) este de 8", alte sfaturi?La fel si pe http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/g41m-p26/ precizeaza " Memorie maxina 8 gb".
 9. Salut. Doresc sa-mi achizitionez 8 GB ram [2x4] modelul acesta http://www.magiccomputers.ro/memorii/memorie-kingston-ddr-iii-4gb-1333mhz-p-50998.html Doresc sa stiu daca aceste memorii ram sunt copatibile cu placa mea de baza modelul MSI G41M-P26. Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.