Jump to content

KoKo-

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KoKo-

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut ! Am si eu o problema cu laptopu-l meu se poate vede in imagine http://prntscr.com/dvzu0t si cu dxdiag ---> http://prntscr.com/dvzumt ! CS:GO imi merge pe HIGHT cu maxim 40 FPS si pe LOW cu 50 ! De ce ? Ajutor .. ! Am luat si AMD Gaming am dat optimized tot asa 40-50-55 FPS .. ! Care ar fii problema ?
 2. Salut prietenii ! In primul rand vreau sa stiu si eu de unde pot afla cu ce viteza de download si upload am facut contract cu cei de la Romtelecom ( pe vremea accea ) ! Ca mie mi se pare ca , cam isi bat joc ! Ca sa descarc un joc de 6.6 GB trebuie sa astept 2 ore http://prntscr.com/d69pfv .. ! Uitati si viteza de download si upload http://prntscr.com/d69pqv .. ! Eu unu imi amintesc atunci cand am facut contractul ca au spus " va punem viteza maxima de download " si asta este viteza maxima ? + ca nu am protectie anti-ddos ! super (y) !
 3. Mersii pentru sfaturii dar VPN am si eu ca-mi fac din VPS-urii cu OpenVPN ! Dar vreau sa stau pe ip real
 4. Salut am revenit cu o " problema " ! Vreau sa stiu si eu daca se poate sa imi fac de genu http://prnt.sc/bwyvif ! Am inteles ca doar encrypteaza interfata ! Vreau sa-mi fac ip asa de genu ca s-au pus unii " Hackerii " Laminga-rii " pe mine cu flood-u ! Si vreau sa-mi fac un asemenea ip sau am inteles ca , daca dau disable la icmp numai are cum sa ma loveasca dar imi scade viteza la internet , asa este ?! Sau daca nu si stie cineva sa-mi fac ip " oglinda " adica cand imi da flood sa se intoarca flood-u in el ! Scuzati deranjul !
 5. Ok încerc acum revin cu un răspuns Up: are ceva atunci când deschid laptopu' apăs f10 și îmi apare Boot Device Priority și de acolo aleg una din variantele ( Internal HDD , SATA 0DD și Network Boot ) eu aleg Internal HDD este corect ?
 6. Când am instalat win 7 nu funcționa să dau format și apărea decât local disk c , de ce oare ?
 7. Ba da acum incerc să ii dau delete sper ca funcționează
 8. Și ce pot face ? Merge super greu .. Și nu are Dual-Boot dar totuși sunt instalate 2 ce chestie .. Help vă rog ..
 9. Salut, ieri de dimineata cand am Start la pc mi-a aratat chestia asta (avand windows 8.1 Pro N 64 bit): Am zis sa reinstalez Windowsu' si am instalat Windows 7 32bit. Cand am intrat pe My Computer erau fisierele vechi in el! Ce pot face sa intru pe cel vechi (Windowsu' 8.1) sau macar sa sterg unul dintre ele si sa dau reformatare la Local Disk (C): Din 6 GB RAM si sa incep de la 0 din nou. Tin sa mentionez ca merge foarte greu... fiind procesor i7 .
 10. Bun de virusii am cam scapat, dar cum scap de asta ? Imi tot apare reclama asta: http://i.imgur.com/EDh3JsF.jpg
 11. Oke , merci frumos , revin cu un raspuns
 12. Nu pot face nimic adica sa fie mai rapid .. ca nu am CD cu windows .. si dupa net nu ma risc sa descarc .. Ceva mai rapid
 13. Salut , azi cand am deschis pc-ul am gasit un program instalat ( random ) am dat un Scan la anti-virus mi-a gasit Trojan downloader si mai multe trojanu`rii si din senis se mai deschide Google Chrome si intra pe anumite site-urii ajutati-ma va rog cu un program bun PS. scuzati daca am gresit tropicul HELP ..
 14. Problema rezolvata am dat update la driver si vad ca merge ! O zi buna
 15. Da orcum multumesc pentru timpul acordat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.