Jump to content

xWoLF

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://rgzone.info/forum/
 • Skype
  andrusa54

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xWoLF's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. in CSS cauta ipb_style...apoi dai ctrl+f si scrie #branding apoi trebuie sa fie ceva de genu : #header{background:url( "link") sau background:url("link") si modifici link de la imagine sau poate fi imaginea in ftp doar trebuie sa o modifici
 2. xWoLF

  Copiere TOPIC

  nui greu de facut categorie,e mai greu de transcris cele 1000 de topicuri care sunt in acea categorie! Poate este vriun bot/script care poate face asta...ca si la STEAM RSS sa puie noutati pot face oare si asa la topic ? sau altceva ?
 3. Deci am si eu o problema,cum pot copia toate topicurile unei categorii...adica de exemplu daca am gasit ceva interesant pe un forum pot face asa ca vriun bot sau ceva sami copie topicul respectiv la mine ? ma refer la RSS poate prin asa ceva ?? Poate cineva stie ?
 4. serios ? eu credeam ca indexul este o pagina html etc care te poate duce la forum,dar credca greseam...ce index poate fi mane ia zimi tu mie ? este un fel ca si la facebook popup...cel care stie denumirea sau de unde pot sal descarc va rog ajutor!
 5. Salut vreau si eu acest hook/aplicatie cum este arat in poza,deci pina cind nu alegi ceva de acolo nu te lasa sa vezi continut la pagina...vreau sami dati un link sau denumirea lui:
 6. primesc eroarea asta : Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/u331297737/public_html/forum/uploads/profile/) is not within the allowed path(s): (/home/u792337645:/tmp:/var/tmp:/opt/php-5.5/pear) in /home/u792337645/public_html/admin/applications/core/extensions/dashboardNotifications.php on line 240
 7. da am pus si dimensiunile 150x250 si tot nimic...ramine default...si eu ca administrator tot numi pot schimba....
 8. xWoLF

  Avatar

  poti spune si noua care a fost solutia
 9. Am o problema cu avatarele...deci nu se schimba,am cautat cu "search" aici la voi si am gasit multe topicuri asemanatoare dar nici unul nu ma ajutat...deci cind un membru inregistrat/sau cineva din staff vrea sasi schimbe avatarul default nu se schimba,ramine tot acelasi,care poate fi problema ????
 10. Nu pot adauga meniuri...am cautat in: globalTemplate - foreach si am adaugat (am gasit citeva posturi cu asemenea problema si am adaugat "scriptul: lor dar fara rost...tot aceleasi sunt: Forums/members/chat) si cum as putea modifica link-ul unde sa duca aceste butoane...cind apas pe forum ma duce in alta parte...?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.