Jump to content

Tudor Chirila

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tudor Chirila

 • Rank
  User Nou
 1. O sa incerc sa apas pe diferite butoane si sper sa se intample ceva , mersi de sfat. EDIT : Este clar o problema de la calculator si am sa chem pe cineva care se pricepe sa rezolve problema , mutlumesc de ajutor oricum !
 2. Din greseala am vrut sa zic sa-mi instalez windowsul , il am pe stick , iar cand pun stickul in calculator nu afiseaza nimic monitorul.
 3. Buna seara , Recent am cumparat acest calculator si acest monitor. Calculatorul nu are windows . Am conectat cablul VGA la calculator cat si la monitor si am pornit calculatorul , insa monitorul ramanea negru ( da imi era conectat si cablul de la monitor in priza) . Am cuplat cablul VGA de la laptop la monitor iar acesta merge , insa nu si de la monitor la calculator . Problema este ca nu am cum sa-mi downloadeaz windowsul daca ecranul ramane negru si vreau sa va intreb daca aveti vreo solutie sau daca ati mai intalnit o astfel de problema. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.