Jump to content

Mundo

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mundo

 • Rank
  Ucenic
 1. Buna seara, nu ma pricep in css&html sa il fac de la zero, am si eu nevoie de un index pentru o viitoare platforma de boost. Vreau si eu un index gen unde sa adaug link-ul la gametracker si timp-ul iar el sa se scurga sau sa creasca gen https://imgur.com/a/MHGT2 si un buton daca se poate cu, contacte.
 2. Am Re-Instalat Windows si merge perfect multumesc pentru ajutor. puteti da T/C.
 3. E un flybox 3g + B662 ca un fel de router cu cartela nu e usb direct in placa de baza , tin sa imi amintesc ca parca a sters si svchost sau cv de genu Deci merge pe jocuri online , steam merge. Dar browserul nu merge am un program driver max care poate accesa internetul pentru update chiar nu stiu care e problema..
 4. Pai artaris a spus ca nu se instaleaza de la sine...
 5. Edit non. Am nevoie de un actualizator driver am incercat driver robot , uniblue , drivermax totate cu plata am nevoie de ceva sa nu deschuda browser ca nu il pot folosi.. Cineva?
 6. Am de la orange , daca ai fi cifit mai sus I fi vazut ca pana acum mergea pana sa folosesc acel program de inlaturat ads-urile
 7. N-am mai putut da edit am gasit un cd cu drivere dar este sub forma de .lib cu ce il deschid? Am incervat viewpro file dar nu se instaleaza
 8. Am incercat cu 3DP Chip , am instalat driverul tot nu merge si pe el arata asa .. http://m.imgur.com/StT6fVj Edit: vad ca internetul pe jocurile on merg cum ar fi metin2 dar pe browser nu priviti diagnostic network http://m.imgur.com/R7nahBo
 9. Am incercat si spune ca nu supoarta win 7 ... Daca reinstalez win , se vor instala cele necesare?
 10. N-am mai putut da edit placa de baza este k9vgm-v si am win7
 11. Salutare , am incercat sa curat pritr-un program de pe softpedia de ads browser si mi-a sters un driver si nu mai pot accesa net-ul pe pc cum pot rezolva offline sau sa il descarc de pe tel si sa instalez pc uitati diagnosticul: The remote device or resource won't accept the connection The device or resource (127.0.0.1) is not set up to accept connections on port "The World Wide Web service (HTTP)". Ma disperau ads-urile acelea la fiecare pagina pornita reclame la click: https://imgur.com/Lry1Ki2
 12. Cred ca l-am lasat o ora si ceva si tot nimic
 13. Da e 8 si face de fiecaredata cand il deschid
 14. Salutare, mi-a aparut ceva azi de dimineata cu update si s-a inchis laptopul ca nu mai avea baterie cand l-am deschis mi-a aparut asa ceva: We couldn't complete the updates. Undoing changes. Don't turn off your computer Cum pot rezolva?
 15. Minune, am reusit. Pur si simplu la mufa cu cei mai multi "dinti" 12 sau 24 nu stiu exact cat are, am demontat 4 pini care sunt demontabili si am introdus fara acei 4 pini si nu a mai scos beep-urile asta sa fi fost cauza? totusi nu inteleg la ce ar ajuta lipsa celor 4.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.