Jump to content

Ovidiudrg

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ovidiudrg's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. salutare vreau sa fac downgrade bios la un laptop asus x 550lb. daca cineva imi poate spune cum sa fac, am incercat cateva metode si nu am reusit. (nu vreau raspunsuri cu ''de ce vrei sa faci downgrade? , ''vezi ca e periculos'' sau c*c*turi din astea) MULTUMESC!
 2. imi scrie ca nu pot sa instalez o versiune mai veche de bios
 3. Am incercat sa fac dar nu pot instala o versiune mai veche ..
 4. din pacate problema a aparut din nou de cateva zile, daca mai are cineva o solutie il rog sa ma ajute. :/
 5. am intrat in bios si am facut Restore Default si problema a disparut, laptopul se opreste/restarteaza normal. va multumesc pentru ajutor!
 6. am facut update la bios inainte de a instala win 10 , si ma gandesc ca si asta ar putea fii una dintre cauze... cred ca mai bine ramaneam la vechea versiune.. o sa fac si restore sa vad cum se comporta.
 7. am instalat din nou win 10 pro + ultimele veriuni de drivere de pe pe site-ul Asus dar inca am probleme cu oprirea laptopului :/
 8. ok, multumesc. o sa revin daca problema se remediaza
 9. e ok daca imi reinstalez windows si instalez de prima data driverele de pe site-ul asus fara sa mai folosesc deloc win update?
 10. am driverele luate cu windows update, cred ca sunt ultimele versiuni.
 11. Salutare tuturor, de cateva zile mi-am instatalat Windows 10 Pro pe un laptop Asus X550LB si am doau probleme cu acesta: - cand dau shut down laptopul nu se stinge complet, ramane butonul power alb si nu mai pot porni laptopul decat daca tin butonu power apasat pana cand se stinge - a doua problema este recunoasterea placii video, in device manager imi arata ca placa video nu functioneaza sau nu este copmatibila Sper ca m-am facut inteles, daca nu, o sa revin cu detalii. Daca cineva a mai avut aceste probleme il rog sa ma ajute. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.