Jump to content

JamalAlin

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JamalAlin

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, am o nelamurire in legatura cu importarea tabelelor in baza de date. Imi da acest warning la unele tabele care le import. SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). SET time_zone = "+00:00"# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_C
 2. Salut, am incercat sa fac paginare, dar m-am blocat la acest plugin: http://botmonster.com/jquery-bootpag/#.VuEbpiKKS1s Nu reusesc sa-l fac sa functioneze. Am impresia ca nu ruleaza scriptul java, sau poate nu am comfigurat eu ceva bine la el. Am facut si-un copy - paste si cu exemplele care le da omu acolo dar tot nu afiseaza nimic. Daca nu stiu deloc din limbajul asta, nu prea inteleg ce ar trbeuie facut ca sa pot sa-mi dau seama unde am gresit. Daca poate careva sa-mi explice mai detaliat cum ar trebui facut.
 3. Da am inteles si stiu sa fac asta, un pic mai complicat este la conditii si la creare linkurilor in variabile. Ia uite: http://botmonster.com/jquery-bootpag/#.Vt62uSKKS1s Cum pot face un loop sa creeze toate paginile care trebuie afisase si sa afiseze decat un anumit numar, cum ar fi decat 5.
 4. Slutare, as vrea sa creez paginare php cu bootstrap, am vazut cateva tutoriale mi-am facut ceva ideii dar tot nu inteleg unele lucruri. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii mai multe sau un tutorial bun rau. As vrea sa fac daca s-ar putea o pagina care s-o includ oriunde unde vreau paginare, dar la asta n-am idei deloc.
 5. Cum pot face sa contorizeze utilizatorii logati in ultimele 24 ore ?
 6. Multumesc, am vazut ca ai inceput sa stergi pe acolo de aceea am inchis nu stiu nu-mi vine sa cred, nu prea imi trece prin cap ce ar fi vulnerabil la panel. L-am rasfoit nu l-am lasat asa cu bug-uri cum e pe net.
 7. Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei.
 8. Spune-mi unde si ce ar trebuie sa modific, nu folosesc nici YM nici skype .....
 9. Auzi, am reusit sa ma conectez in AdminCP, ce pot face sa-si revina indexu ? si forumu ? Am pus backup de aseara si acum am reusit sa ma loghez. A spart contu celulalt administrator pentru ca avea o parola mai usoara.
 10. Nu am luat nimic de la nimeni, nu pun botu la keyloger + am anti-virus. Restu sunt posibile. Ma gandesc sa fac ceva sa nu se mai intample si a 2-a oara. Ca montez repede forumu din nou, ca am baza de date si ma ajuta mult. Dar nu vreau sa ma trezesc ca il hackuieste iar dupa ce il fac.
 11. Nu, imi spune ca nu am acces, probabil a spart vreun cont de administartor ca suntem 2 si a facut mai multe lucruri. Altfel nu vad nici o solutie.
 12. Nu am dat admin la nimeni, pur si simplu cineva a facut lucruri murdare pe aici :)))) nu pare sa fie ciuriburi
 13. Mda nu reusesc sa ma conectez in AdminCP si ce pot face sa nu mai hackereasca astia nimic !
 14. Forumul meu a fost hackuit nu stiu de cine, cum si de ce. Probabil hateri ... cum a reusit asta din cate stiu e foarte bine configurat IPB. Si vreau sa stiu ce pot face sa recuperez, am back-up la baza de date, dar poate stiti voi vreo solutie ? Mesajul este HacKeD by @Exploiter.
 15. Nu vor sa marasca limita, iar cealalta solutie cu json nu e buna deoarece imi trebuie mult live cum ai zis si tu pe moment atunci. Uite care e conditia pusa de ei: Trebuie sa NU efectueze cate o conectare la MySQL pentru fiecare vizitator ce acceseaza pagina, ia aminte ca folosesti baza de date a serverului de SA:MP si nu iti doresti sa o blochezi (max_user_connections) in cazul in care primesti flood in panoul web! Toate valorile afisate vizitatorilor vor fi indexate intr-un cache in mod obligatoriu! Valorile ce fac parte din zona membrilor vor fi indexate de asemeni intr-un cache da
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.