Jump to content

aCs

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aCs's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nu mai este valabil,se poate inchide.
 2. Cumpar HDD SATA 2 sau 3 sa fie in mod obligatoriu pentru Desktop,capacitate de stocare minim 500 GB. Poate fi de la WD,Samsung,sau alte marci/modele. Poate fi second hand,dar sa nu fie cu urme de uzura foarte mari (erori,baduri,sau alte probleme la acesta). Rog seriozitate ! Astept oferte aici pe topic sau prin PM.
 3. Buna ziua, Am un site in HTMl la care am adaugat in pagina contact.html un formular de comanda. cand apas butonul trimite email nu se intampla nimic de ce oare? fisierul de config asa apare: <?php // To define("WEBMASTER_EMAIL", 'name@email.com'); ?> iar cel de contact: <?php /* Credits: Bit Repository URL: http://www.bitrepository.com/ */ include 'config.php'; error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); $post = (!empty($_POST)) ? true : false; if($post) { $name = stripslashes($_POST['name']); $email = trim($_POST['email']); $subject = stripslashes($_POST['subject']); $message = stripslashes($_POST['message']); $error = ''; if(!$error) { $mail = mail(WEBMASTER_EMAIL, $subject, $message, "From: ".$name." <".$email.">\r\n" ."Reply-To: ".$email."\r\n" ."X-Mailer: PHP/" . phpversion()); if($mail) { echo 'OK'; } } } ?> Multumesc!
 4. Buna ziua, Imi puteti da o tema sau site HTML,CSS pentru un site de prezentare servicii tehnice? Poate fi HTML,CSS sau Wp. Daca este in HTL,CSS as vrea arhiva completa. Pe net am gasit ceva free dar nu prea sunt frumoase ca design
 5. Buna ziua, Am o pagina web care cuprinde un magazin online prin woocomerence facut. Ce tema gratuita recomandati? Sa fie cat mai frumoasa si reprezentativa pt un magazin online.
 6. Buna ziua, Am un magazin online construit in WordPress cu sistemul WooComerence si pluginul Catalog Mode. Doresc pe prima pagina 1 din magazin sa fie afisate doar anumite produse care le vreau eu cele mai populare. Ce plugin sa folosesc sau cum sa fac? Momentan am reusit sa le sortez dupa rating/vot si asta ar insemna sa le dau eu vot 10 sa apara pe prima pag dupa cum vreau. Mai exista alte metode?
 7. Buna seara, Am un site de magazin online lucrat frumos la care am muncit cel putin 18 zile continuu. Platforma este WordPress ultima versiune. Eu pana acuma am lucrat pe un Webhost Gratuit si subdomeniu gratuit oferit de Hostinger Romania subdomeniul fiind numesite.16mb.com grauit! Ei, astazi vreau sa mut pe domeniul cumparat .com si pe un alt webhost mai de calitate, platit. Am facut backup la urmatoarele: Backup la tot ce se afla in FTP pe hostinger Backup la baza de date mysql Acum am urcat pe noul host back-upul FTP cat si am dat import la baza de date am editat in wp_config noile detalii de la baza de date cat si numele acesteia parola etc. Problema este urmatoarea. Pagina principala mi-o afiseaza, dar restul la orice dai click ma duce catre link cu subdomeniul vechi care il sterg. Cum fac sa se actualizeze sursele linkurile? Si pe langa asta nu-mi citeste tema si design-ul paginii cum trebe imi lipsesc imaginile si aranjatul in pagina. Ce pot sau ce trebe facut in cazul acesta vreau pas cu pas ca nu prea ma pricep. Back-upul este bun ca dacal mut pe domeniul pe care a fost instalat la inceput pagina este vazuta corect.
 8. Promotie il ofer cu 40 lei cu transport inclus gratuit prin curier,FanCourier. Livrarea este cu verificare.
 9. Pret 30 lei,fara transport inclus. Cu transport +25 lei final 55 lei ! Cine doreste pm!
 10. UP Pret nou 50 LEI JOCUL+25 LEI TRANSPORTUL.
 11. UP Pret 60 lei,inclus si transportul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.