Jump to content

hOpa # NextCs

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hOpa # NextCs last won the day on November 14 2016

hOpa # NextCs had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hOpa # NextCs's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Am gasit intr-un final tutorialul ala.. dar se vede aiurea www.Onegame.ro/forum ..
 2. Ma ajuta si pe mine cineva sa asez subforumurile pe 2-3 coloane ? Am caut vreo 6-7 pagini si nu am gasit ce-mi trebuie ..
 3. Am gasit , Rezolvat ->System - Menu Manager !
 4. Cum pot adauga la Browse mai multe link-uri sau sa creez alta ?
 5. Ma puteti ajuta sa rezolv si eu chestia asta la avatare? Ma tot chinui de cand am instalat platforma si nu gasesc cum sa repar Cineva care stie si doreste s ama ajute , cat de rpd poate va rog
 6. Am gasit dupa ce am postat , multumesc frumos orcum ! scz ca nu am venit sa spun si aici ca am rezolvat !
 7. Am schimbat acel background. Copyright pus inapoi . Denys tu ai probleme la mansarda? Ce tot ai atat cu "nephrite" al tau ? 1. OneGame difera de nephrite in primul caz de platforma , in al 2 lea rand nu am luat nimic din tema lor sau de la ei , nici macar o amarata de categorie. 2. Numai fa atata reclama si ridica statuie pe aici la "nephrite" si darkmind ca nu impresionezi pe nimeni cu nimic . Mai astept pareri pentru imbunatatirea comunitati onegame !
 8. era facuta de un site inactiv .. nu ma ajuta cu nimic un copyright .. Si in legatura cu acel background , este o imagine de pe net , nici nu am intrat pe "nephrite" al vostru sa fur un amarat de background , pur si simplu mi-a placut , l-am pus , cand voi avea designer-ul comunitati imi va face el , pana atunci va indur pe voi O sa aleg alte culori in viitoru apropiat multumesc frumos valentin pentru observatie.
 9. Lol ! ce Re**** sunteti uni , ce treaba are forumul meu cu nephrite ? Ala in primu rand este 3.4.x al meu 4.1.x ,
 10. https://onegame.ro/forum/ Pareri , critici ?
 11. Salut baieti ! Ma puteti sa pun si eu restrictii la grad-ul de "Administrator" pe forum? am ipb 4.1
 12. stie cineva cum schimb culoarea albastra la tema asta ? https://webflake.sx/files/file/3902-tema-darknight/ caut de o ora si nimic..
 13. Salut, am si eu o nelamurire, cand vreau sa deschid un topic nou sau sa las un replay unui topic, background-ul acela este alb si nu se vede deloc ce scrii, am sa las o imagine mai in jos, imi puteti spune de unde schimb acea culoare sa fie ca culoarea temei , sa nu mai fie alb ? La fel este si la REPLY PS: am incercat : Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Tema ta > Editor > editorLoadJs - Click pe Revert. si am luat "editorloadjs" si din alta tema si tot la fel se vede.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.