Jump to content

Lally

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About Lally

 • Birthday May 17

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lally's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salut! Vreau si eu cateva nume de comunitati. Nu am nici o ideie, comunitatea are ca server de baza jocul MTA(Multi Theft Auto).Nu vreau sa contina gaming,cs. Multumesc anticipat!
 2. Salut! Nu stiu daca am postat exact unde trebuie dar nu am gasit ceva care sa mi se potriveasca cu cererea mea. As dori un nume de comunitate care se baseaza pe un server de MTA(Multi Theft Auto) mod Roleplay Chiar nu am nici o ideie. Multumesc anticipat
 3. Salut! Am o problema cu Internetul. Mai exact cand downloadez ceva cum ar fi Eset Nod 32 nu mi se incarca. Sunt conectat la internet. Sa fiu mai precis. Am net de la TvSat si merge sa ma uit pe Youtube,facebook,etc.. pe site uri merge dar cand vreau sa descarc ceva nu merge, nu se incarca pur si simplu nu face conexiunea cu serverele lor. Am sunat la TvSat sa le spun si au spus ca e de la Windows dar el e bun. Am doua PC uri unu pe care l-am achizitionat iesi de la Buzau si la acel om de la care l-am cumparat a mers netul, a mers sa descarc. Dar cand am ajuns cu el acasa am bagat cablu de la router si merge sa me uit pe net dar cand vreau sa descarc orice nu merge ma lasa in asteptare si asa ramane. Am router Belkin care se configureaza singur. El este bun pentru ca inainte sa am acest PC am avut un Laptop care mergea prin cablu. Dar acum nush ce are. Daca puteti sa ma ajutati. Daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa imi spuneti.
 4. Salut! As dori si eu sa stiu cum pot face gen un tab redicrect. Cum este forum,members,etc... doar ca vreau sa adaug eu unul si sa ma dea pe alt site. Gen vreau sa fac un tab care sa ma duca pe alt site unde am alte chesti diferite de forum. Am incercat ceva pe acolo prin global dar fail. Va rog sa ma ajutati.
 5. Nu am hook. Nici eu nu ma pricep si nici nu am de unde sa stiu sau sa gasesc pentru ca nu prea am vazut pe undeva aceasta problema.
 6. Ca sa fiu mai sigur unde trebuie sa pun imaginea? Eu am pus o in Other settings la grup. E bine?
 7. Da am uplodat folderul cu imagini am creat grupul pentru care poti aplica am facut acolo se trebuia si la group profile am pus locul unde sa gaseasca imaginea. Am incercat sa o pun si pe site imgur si am pus acolo directul si tot nu a mers.
 8. Salut! Am rezolvat cu instalarea traducere in romana si intrebarile dar acum nu imi apar imaginile la grupurile la care poti sa aplici Poza: http://imgur.com/6SVfRBc
 9. Din cate vad eu in imagine esti deja logat ca si admin.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.