Jump to content

BigFoot =)))

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BigFoot =))) last won the day on February 18 2020

BigFoot =))) had the most liked content!

BigFoot =)))'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Mda... tot nu e ceea ce vreau sa stiu
 2. Nu cu YouTube frate, asta stiam, mie nu imi trebuie sa urc eu melodiile pe YouTube ca apoi sa le postez pe forum. Banuiesc ca e vorba de un cod sau ceva, stiu sigur ca am vazut asta pe un forum mai demult dar nu imi mai amintesc pe care... Cand postezi iti apare acel chenar dreptunghiular care are in capatul sau functiile de play/pause si dupa ele e acea bara de derulare care iti arata cat se scurg secundele. Deci nu ma intereseaza sa se vada videoclip, ma intereseaza sa ruleze un fisier audio pe care il pun eu. Explic ceea ce vreau sa fac, poate va ajuta mai mult... Am creat cate wav-uri pentru un server de cs si vreau sa le postez pe forum ca sa cer pareri despre ele, dar vreau ca ei sa le poata asculta direct de pe forum, fara sa mai le descarce.
 3. Salutare as dorii sa-mi spuneti si mie, daca doriti, cum postez intr-un topic sau post o melodie cu play/pause. Adica sa apara acea bara de derulare si in fara ei play/pause, sper ca ma intelegeti la ce ma refer.
 4. Dupa foarte multe cautari si editari intr-o tema gasita pe webflake, am reusit sa fac rost de codul pt butonul de warn: Acesta se adauga la final in UserInfoPanel: <if test="$this->memberData['member_id'] == $author['member_id'] || $this->memberData['is_mod'] OR !empty($this->memberData['access_report_center']) || ($this->memberData['g_access_cp'] AND !$this->settings['security_remove_acp_link'])"> <a class='desc lighter blend_links' href='{parse url="app=members&module=profile&section=warnings&member={$author['member_id']}&from_app={$this->request['app']}&from_id1={$contentid}&from_id2={$options['id2']}" base="public"}' id='warn_link_{$contentid}_{$author['member_id']}' title='{$this->lang->words['warn_view_history']}'><div class="warnbtn"></i>WARN MEMBER</div></a></a></if> Iar acesta se adauga la final in ipb_styles.css .warnbtn { float:left; display:inline-block; position:relative; width: 100%; height:35px; line-height:34px; border-radius:0px; font-size:0.9em; background-color:#333; color:#646464; transition:border-bottom 0.5s, box-shadow 0.1s, color 0.2s,box-shadow 0.1s; transition:border-bottom 0.5s, box-shadow 0.1s, color 0.2s,box-shadow 0.1s; text-decoration:none;-webkit-transition:all 0.2s ease-in; transition:all 0.2s ease-in; -webkit-user-select:none; -moz-user-select:none; -ms-user-select:none; user-select:none; white-space:nowrap; background:-webkit-linear-gradient(#333 50%, #333 50%); background:linear-gradient(#333 50%, rgba(41, 136, 206, 0.95) 50%); background-repeat:repeat; background-size:100% 200%; } .warnbtn:hover { color:#96281B; cursor:pointer; background-position:200% 100%; color:#FCFCFC; cursor:pointer } In caz ca semnalati ceva care nu e bn la aceste coduri va rog sa postati!
 5. Hmmm...am si eu o tema cu acele butoane dar problema e ca nu prea stiu ce sa caut =))...m-am uitat prin ipb_styles.css si prin userinfopane, dar nu-mi dau seama la ce mai exact sa ma uit...
 6. Dar daca-ti dau tema, o poti modifica tu?
 7. Cum pot sa- mi modific tema din asa: https://imgur.com/jPRrm7A , sa o fac asa: https://imgur.com/WRU7ixW
 8. Salutare, Vreau sa stiu si eu cum imi scot restrictia pusa din greseala pe ACP ( gradul meu normal e administrator, dar am vrut sa fac un test si mi-am pus la primary group gradul de super moderator, care are acces acp, dar i-am pus restrictii cand l-am creat )...sunt singurul utilizator de pe forum ( adica sunt creatorul forumului ), deci nu mai sunt si alti fondatori care ar putea sa mi-o scoata...Poate stiti voi vreo rezolvare...
 9. Salutare, Am cautat pe net foarte mult, dar nu am reusit sa gasesc nicaieri codul pentru crearea acelui buton de warn (gen cel de mention), cu care poti da warn din topic la un anumit membru ! As dorii si eu acest cod si as vrea sa stiu si unde trebuie sa il adaug !
 10. Salutare tuturor, As dorii sa mi se spuna si mie cum imi setez forumul ca atunci cand postez iconuri / imagini intr-un topic sa pot posta mai mult de 10 ...am observat ca max 10 imagini / iconuri poti posta intr-un singur topic ,eu as dorii sa-mi setez forumul sa se poata accepta mai mult de 10 imagini / iconuri intr-un topic .
 11. HOOK-URI : - profil in sidebar - top posters - members online today - group name indicator - shoutbox APLICATII: -shoutbox
 12. nu gasesc .post_body in niciun css si nici in: userinfo pane , global template ,boardindextemplate
 13. Da am incercat acum si din pacate am aceiasi problema :((((
 14. Nu am editat nimic la ea, este exact asa cum am luat-o de pe net...pe forumul asta de-l am are problema asta, pe forumul demo pe care il tin pt teste cand o pun nu are probleme tema...deia nu imi dau seama care ii este "chichița" .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.