Jump to content

Marlboro

Members
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marlboro

 1. Mda vad ca nu mai e activitate pe aici ... puteti da t/c la topic , am rezolvat problema .
 2. Salut , am si eu problema cu acp, cand accesez pagina sa ma loghez in acp imi da aceasta eroare , cum o pot repara? ( Nu pot intra in acp ) [[Template core/admin/system/login is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
 3. Salut , care imi puteti da si mie acel cod unde pot sa pun un site partener in sidebar... ? Multumesc frumos !
 4. Aplicati discord are deja implementat acest cod. Poftim : <iframe src="https://discordapp.com/widget?id=306795660542345217&theme=dark" width="295" height="350" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>
 5. Am reinstalat platforma , am incercat sa adaug chatbox-ul "toate versiunile pe care le-am gasit" si tot asa imi apare , faza e ca pe forum am adaugat si un back-up , e posibil sa fie de la acel backup ? Dar ma gandesc ca odata ce am sters chatbox-ul de tot , si apoi l-am reinstalat iar ar fi trebuit sa mearga si sa-si adauge singur la instalare toate fisierele necesare , nu ?
 6. Am o problema la chatbox , nu-mi arata in intregime chat-ul , nu-mi mai apar mesajele si bara unde scriu este mica si nu pot scrie. Am instalat mai multe versiuni de chatbox , la fel face , am crezut ca e de la tema , am schimbat tema , am pus-o pe cea default , degeaba tot asa apare. Si vad ca se incarca mereu , dar ce o incarca nu stiu... ca mesaje nu sunt ....l-am lasat cateva ore asa , am crezut ca poate-si revine , degeaba... Imagine :
 7. In ACP ai o optiune de unde poti sa setezi sidebaru , stanga / dreapta !
 8. Acest cod ce ai tu aici schimba culoarea la @ , nu schimba culoarea la numele pe care dai tag .
 9. Intri in boarindextemplate , cauti liniile Topics si Replies , si inaintea lor au pusa o culoare , modifici acea culoare cu ce culoare doresti si gata .
 10. Am o problema cu butonul de la emoticoane nu imi afiseaza emoticoanele , dupa cum puteti vedea cand apas pe buton imi da "There was a problem this content." Cum rezolv aceasta problema ?
 11. Salutari PCT , cum pot sa adaug si eu acele butoane pe o alta tema ?
 12. Cum mut bara cu acele butoana care apar deasupra topicului creat ? acelea cu Quote , Edit etc.. vreau sa o mut jos langa acea bara cu reputatie... ( bara cu inima )
 13. Am vazut acel topic si nu merge , daia am creat altu .
 14. nu frate , nu se modifica nimic.
 15. Cum pot schimba iconurile "vulturii aceia albastrii din stanga" in imagini fa fa icon ? ( awesome )
 16. Mda , nu inteleg de ce nu merge . iar la culori am lasat acele "stelute" pe read albastre si pe unread gri , nu stiu de ce apar negre cu rosu. Alte solutii nu mai stii ?
 17. Am adaugat acest cod dar din pacate nu merge .
 18. Sunt bagate in tema , "fa fa-stars-o" Nu sunt imagini png.
 19. Cum fac ca acele stelute dinaintea categoriilor cand este pe "unread" sa fie standard cum sunt acum in imagine , si cand este pe "read" sa aibe alta culoare ? Sper ca am ati inteles ce am vrut sa zic.
 20. Am rezolvat problema era de la tema , multumesc frumos oricum . scuzati x2 post.
 21. https://i.imgur.com/RGpd8NH.png
 22. Am bagat un back-up pe forum si mi-a aparut chatu asa, l-am dezinstalat si l-am instalat la loc , si tot asa apare , ce-i pot face sa revina la normal ? Problema ar fi doar acolo jos unde scriu , trebuie sa scriu in patratica aia mica alba , normal puteai sa scrii pe toata distanta chatului. https://uploadimage.ro/K5M/Untitled.png
 23. Cum fac ca atunci cand "comenteaza" cineva la un topic acele x - uri de langa subcategorii sa se faca de alte culoare , si sa nu mai fie standard ? ( Sper ca am explicat mai pe romaneste )
 24. Ca sa faci gradele intri in ACP > Members > Members > Groups . Ca sa faci permisiile te duci ACP > Members > Staff > si acolo vezi Moderators si Administrators !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.