Jump to content

FratziWear

Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FratziWear

 1. Stie cineva un gasesc metoda folosita de cel din video? Adica sa ii poti schimba grupul din moderator CP. Minutul 1:43
 2. Si daca spre exemplu as instala un 3.4 asa fara licenta pentru cateva saptamani (maxim 2/3 sa zic) ce sanse ar fi sa il opreasca?
 3. O curiozitate. Daca spre exemplu eu instalez o platforma retail, fara licenta iar peste putin timp sa cumpar licenta, sa salvez baza de date de la forum, sa instalez platforma 'oficiala' si sa pun baza de date de la platforma veche. Ar putea merge? Ma refer daca s-ar lua in considerare ceva, daca ar fi vr o problema in asa fel incat sa anuleze licenta sau supportul.
 4. Am instalat platforma pe localhost iar cand dau sa adaug un 'forum' sau categorie noua, butonul 'SAVE' nu functioneaza. Practic nu se intampla nimic cand apas pe el. Aveti idee de la ce poate fi? Pe langa faptul ca platforma e nulled. Vreau sa invat sa ma descurc pe ea.
 5. ACP -> Look & Feel -> Templates -> Global Templates -> userinfoPane Cautati ca v'a spus Sebastian mai sus, il stergeti si gata. Asta e pentru group name. Pentru background'ul ala alb lasa link de la forum..
 6. Am rezolvat pana la urma...
 7. http://ipb.fratzidesign.tk/ (Nu e reclama)
 8. Deci, am inceput sa editez o tema dar am intampinat o problema si anume: Nu pot modifica latimea. De obicei o editam din .wrapper --> ipb_style.css dar... nu am avut adaugat si am adaugat eu iar rezolvatul este 0. (l-am adaugat inainte de #content). Presupun ca trebuie adaugat si in globaltemplate sau mna, imi dau cu parerea...
 9. Am sters toate gradele si le'am facut iar + am reinstalat legenda.
 10. Am rezolvat pana la urma. Atunci cand apasam pe "+" sa'l adaug imi disparea grad'ul.
 11. Salut, am revenit cu o noua problema. Eu am in legenda (jos) 9 grade. Daca vreau sa adaug alt grad in legenda se sterge din lista aia din care le adaugi (sper ca intelegeti) si nu se adauga in lista celor adaugate deja. INFO: Am 22 de grade create.
 12. Vreau sa modific latimea user_bar'ului si nu reusesc.
 13. Am rezolvat, T/C Mersi tuturor care au contribuit
 14. Deci.. Am pus ambele teme pe ipb.fratzidesign.tk si doresc sa fac in felul urmator: Vreau sa pun meniul tin tema Carbon edit 2 in tema Carbon edit 1. Daca nu apare change theme ca quest, conectati'va cu nick: Robot , pass: test123 Am facut tot ce trebuie dar problema e urmatoarea: Vreau sa pun menu'ul jos, unde e secundary_nav. (puteti intra sa vedeti)
 15. De la capat. Vreau sa il iau de aici: skilledz.tk Si sa il pun aici: ipb.fratzidesign.tk (am pus'o default)
 16. Mi'am amintit si de asta: skilledz.tk Am si aici tema. Daca nu apare default intrati cu cont'ul asta: nick: Amoh / pass: test123
 17. Nu mai functioneaza, nu stiu de ce. Oricum, mai sus e tot ce ai nevoie (Global templates + cod'ul de la meniu din g-template + ce am adaugat in css) Cand o sa revina o sa schimb pun tema de la care doresc sa iau menu'ul aici.
 18. Trebuie sa editezi si din style.css nu doar sa schimbi globaltemplate
 19. Am revenit la problema. Cineva? UP
 20. Pai am explicat si mai sus. Doresc sa pun acel meniu jos unde am inticat cu sageata verde. Singurul lucru pe care l'am adaugat in global este: Ce am adaugat in CSS:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.