Jump to content

bEnZ

Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bEnZ

 1. Salut ! Am si eu un panel si nu-mi mai apare rubrica cu " DONEAZA " in schimb pe alt panel la fel doar ca editat, apare. Imi aparea prima data dar acum nu stiu din ce cauza nu o mai gasesc. Panel-ul 1 este compatibil cu gamemode-ul meu de sa-mp iar cel de al 2 lea este facut pe alta baza de date... careva sa ma ajute cum sa fac sa apara? https://imgur.com/a/2GOAZLT
 2. bEnZ

  Problema Tema v4.2

  Mai precis? Nu inteleg
 3. bEnZ

  Problema Tema v4.2

  Salutare ! Am si eu o problema la tema . Am luat o tema de pe invision-virus sau ceva de genul si nu pot modifica banner ul. Adica nu gasesc de unde sa l modific.... Am cautat peste tot, am dat si cu inspect element dar tot degeaba, nu gasesc.... Uitati la ce ma refer https://imgur.com/a/ScN8kyx De unde modific atat poza cat si scrisul?
 4. Am facut cu revert, am schimbat culoarea aceea, am facut um ati zis si degeaga....
 5. Salut, am si eu o problema cu background ul de la reply, apare alb iar tema mea este neagra... am incercat toate variantele : 1. Am schimbat platforma, nu merge nici pe 3.4.8 nici pe 3.4.9 2. Am intrat in ftp in darkeditor.css dar culoarea este #1a1a1a; 3. Am modificat prin js --- > ips ---- > editor si tot degeaba.... Idei va rog? P.S Am incercar vreo 3 teme si toate fac la fel.
 6. Up, cum pot face sa nu se mai miste tot div.ul acela ? Vreau doar poza nu si chestia aia, vreau ca pe engame.ro ( scuzati reclama ) forumul meu este www.kosworth.tk/forum ( scuzati iar reclama dar sa vedeti ).
 7. Am rezolvat, am bagat iar boardindex si merge, ma poti ajuta te rog din suflet sa fac sa se invarta si la mine acele forumuri? La mine se invart dar se invarte tot div.ul acela, eu vreau doar iconita
 8. Nu gasesc acele linii date de ei.
 9. Salut, am pus o poza la un subforum si imi apare asa Poza aceea vreau sa apara acolo unde este sageata verde, sub " Zoan Photoshop " nu vreau sa apara jos
 10. bEnZ

  Problema

  Gata, acum merge, mersi mult de tot .
 11. bEnZ

  Problema

  1. Am cautat in globaltemplate si nimic, nu gasesc aia. Ce mi-ai zis tu am gasit in Manage Replacements. 2. Am intrat in FTP si nu am gasit poza aceea. 3. Cum adica prin Easy Logo Changer?
 12. bEnZ

  Problema

  Salutare, am un banner pus de la tema engame www.green-hell.tk.forum/ si nu pot schimba acel " E " de pe mijloc, am gasit unde este, in Replacements In Set dar fac setarile si nu se pune ce banner vreau eu imi apare doar o poza micuta si scrie logo... vreo idee?
 13. Tema e buna, am editat.o eu dar nu stiu de ce apare asa si daca se mai poate remedia.
 14. Am cautat si nu am gasit nimic
 15. Uite Alea sunt iconitele dar pe forum nu sunt alea...
 16. Sigur, pe ftp erau bagate iconitele si degeaba, nu imi apar...
 17. Salut, am intampinat o problema sau nu stiu, nu mi se schimba imaginea de la forumuri, in ftp --- style_images am alte imagini de la tema dar nu se schimba, am f_icon.png , f_icon_read.png, f_redirect.png. Am sters si cache ala, am sters istoricul.. degeaba, nu mi se modifica...am cautat si pe net dar degeaba. Cand dau cu inspect element imi zice ceva de col_c_icon.png dar eu nu am asa ceva in tema mea decat in ipb_style dar nu am nici un link nimic. Asta este tot ce am cu col_c_icon... putin ajutor va rog?
 18. T/C am rezolvat Solutia : Am selectat portiunea dorita si apoi m-am dus Image si am dat pe " Crop " si mi-a ramas doar ce am selectat eu !
 19. Man, eu vreau ca din acel banner sa scot capul acela de vulpe sau sa imi zica cineva cum pot decupa dintr.o poza doar ce imi trebuie mine
 20. Salutare, am un banner pentru maintitle si nu stiu cum sa scot capul acela de pisica de acolo ca daca il decupez se observa... Sau macar daca este cineva care ma poate ajuta cum fac sa decupez dintr.o poza doar o portiune pentru maintitle, am cautat si pe net dar nu gasesc nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.